Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

27" ViewSonic VP2772 čierny

Zobraziť katalóg
27" ViewSonic VP2772 čierny
5 1 hodnotení
LCD monitor IPS, 16:9, 1000:1, 350cd, 6ms GTG, WQHD 2560x1440, 10bit, HDMI, 4x USB, DVI, DisplayPort, mini DP, Pivot 90 °, VESA 100x100
Kód:  WV255c Produktové číslo:  VP2772

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" ViewSonic VP2772 čierny

Premyslený do posledného detailu a pripravený byť tým najlepším spoločníkom všetkých profesionálov. Svojimi parametrami ale nadchne každého milovníka úplne dokonalého obrazu bez kompromisov. Veľká nádielka palcov, ktorú dostal monitor do vienka, sa navyše pýši jemným WQHD rozlíšením pre ešte ostrejší a detailnejší obraz, než zvládajú iné obdobne veľké obrazovky. Druhou kapitolou výnimočnosti tohto monitora je veľmi vydarený dizajn, ktorý bol vytvorený s najvyšším dôrazom na praktickosť.

Kľúčové vlastnosti

  • WQHD rozlíšenie pre jemný obraz
  • Pripravený na prácu s obrazom
  • Veľkorysé pozorovacie uhly
  • Bohatá konektorová výbava
  • Praktické USB porty
  • Veľké možnosti nastavenia polohy

Obrazu naozaj rozumie

Monitor tejto značky v sebe ukrýva tradičnú porciu najrôznejších riešení pre maximálny zážitok z čo najlepšieho obrazu. Tešiť sa môžete na veľké pozorovacie uhly bez akejkoľvek straty farebného spektra. ViewSonic disponuje celým radom technických riešení, ktoré vylepšujú a kalibrujú zobrazovanie tak, aby boli farby vždy plné, živé, pestré a skutočne verné. Šírkou svojho repertoáru pre skutočne nekompromisne kvalitný obraz bez najmenšej chyby sa zapáči každému, kto pre prácu s grafikou potrebuje najvyššiu presnosť a maximálnu kvalitu detailov.

Nesmierne praktický

Monitor je do detailu spracovaný tak, aby bol čo možno najviac nápomocný pri práci. Praktické USB konektory sú vďaka nemu neustále pri ruke. Pomocou HDMI portu k nemu možno pripojiť nielen PC, ale aj celý rad ďalších zariadení vrátane videokamery. Vďaka ďalšej konektorovej výbavy, výstupnému DisplayPort, je priamo predurčený pre spojenie s ďalším monitorom v jednu veľkolepú obrazovku. Každý profesionál potom ocení maximálne možnosti nastavenia polohy monitora, vrátane otočenia obrazovky o 90°.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" ViewSonic VP2772 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ViewSonic VP2772 černý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií