Rapture Rapture

27" ViewSonic VX2757MHD čierny

Zobraziť katalóg
27" ViewSonic VX2757MHD čierny
LCD monitor Full HD 1920x1080, TN, LED, 1ms, 300cd/m2, 1200:1, D-SUB(VGA), HDMI, DisplayPort, Flicker-Free, AMD FreeSync, VESA, repro 2x 2W, černý
Kód:  WV255k Produktové číslo:  VX2757MHD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" ViewSonic VX2757MHD čierny

Monitor pre náročných hráčov s neskutočne ostrým obrazom aj pri tých najzbesilejších herných scénach. Exkluzívny kúsok vybavenia skutočných nadšencov do počítačových hier sa vyznačuje úplne minimálnou odozvou a luxusným podaním farieb. Je každým svojim kúskom priamo stvorený pre výnimočný pôžitok z akcie. Ohromí vás svojimi parametrami a prekvapí množstvom vychytávok, na ktoré nedáte po herných maratónoch dopustiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Široké možnosti pripojenia
  • Obrovská plocha obrazovky
  • Špeciálne nastavenie pre jednotlivé žánre hier
  • Technológia šetriaca zrak
  • Výkonné reproduktory s čistým zvukom
  • Vylepšená viditeľnosť v tmavých scénach
  • Dynamické obnovovanie obrazu
  • Skvelé pozorovacie uhly

Komfort pre oči

Obrazovka je vybavená radom funkcií a originálnych riešení, ktoré sprostredkujú ešte lepšie zážitky. Medzi tie najzaujímavejšie patrí extra nastavenie pre každý typ hry tak, aby obraz čo najlepšie zodpovedal dynamike a potrebám diania na monitore. Vďaka nápaditej technológii potláčajúcej negatívne vplyvy počítačového obrazu monitor šetrí oči ako žiadny iný a ďalšiu z jeho nečakaných schopností oceníte v temných zákutiach herných svetov, kde vám ponúkne nečakane dobrú viditeľnosť.

Pohodlie pre hráča

Pretože v zápale boja záleží na každom detaile, nemyslel výrobca len na kvalitu obrazu. Stojan monitora umožňuje nastavenie sklonu obrazovky tak, aby čo najlepšie vyhovoval každému, kto si pred monitor sadne. Dvojica kvalitných reproduktorov sprostredkuje výnimočne čistý zvuk ale pripojiť môžete pochopiteľne aj slúchadlá.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" ViewSonic VX2757MHD čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ViewSonic VX2757MHD černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" ViewSonic VX2757MHD Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" ViewSonic VX2757MHD Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" ViewSonic VX2757MHD fekete.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií