AP+ nový vizuál Rapture

27" ViewSonic XG2700-4K

Zobraziť katalóg
27" ViewSonic XG2700-4K
LCD monitor 4K Ultra HD 3840x2160, IPS, LED, 5ms, 300cd/m2, 1000:1, 3x HDMI, 5x USB, DisplayPort, mini DisplayPort, Pivot, FreeSync, Flicker Free, Low Blue Light, VESA, černý
Kód:  WV256b7 Produktové číslo:  XG2700-4K

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" ViewSonic XG2700-4K

Stvorený pre rýchle herné akcie

Herný monitor Viewsonic XG2700-4K ponúka dokonale ostrý obraz aj pri tých najzbesilejších akčných scénach. Vyznačuje sa vysokým 4K rozlíšením, minimálnou odozvou a radom herných funkcií, ktoré ešte viac umocnia zážitok z hry. Monitor vás ohromí svojimi parametrami a množstvom vychytávok, na ktoré nedáte pri herných maratónoch dopustiť.


Kľúčové vlastnosti monitora ViewSonic XG2700-4K

  • 4K Ultra HD rozlíšenie (3840 × 2160 px)
  • Špeciálne nastavenie pre jednotlivé žánre hier
  • AMD FreeSync
  • Technológia šetriaca zrak
  • Vylepšená viditeľnosť v tmavých scénach
  • Dynamické obnovovanie obrazu
  • Bohaté možnosti nastavenia polohy monitoru
  • 2× MHL, 5× USB, DisplayPort, mini DisplayPort
  • Skvelé pozorovacie uhly

4K Ultra HD rozlíšenie

Displej so 4K Ultra HD rozlíšením zobrazuje viac ako 8 miliónov pixelov s vysokou hustotou a vďaka tomu poskytuje dokonale ostrý a jasný obraz s ohromujúcimi detailami, ktoré vás úplne pohltia. Panel oproti rozlíšeniu Full HD zobrazí 4× viac pixelov, takže herné svety budú rozmanitejšie a detailnejšie.


SuperClear IPS panel

Panel s technológiou SuperClear IPS sa postará o úžasné farby, konzistentný jas a vynikajúce pozorovacie uhly. Táto moderná technológia zobrazuje väčšiu časť farebného gamutu, takže dodáva viac odtieňov viditeľných farieb a zaisťuje tak ich presnú reprodukciu.


Black Stabilization

Funkcia ViewSonic Black Stabilization poskytuje zvýšenú viditeľnosť detailov zosvetlením tmavých scén. Vďaka 22 prispôsobiteľným úrovniam vylepšenia viditeľnosti budete mať vždy dokonalý prehľad aj v tých najtmavších zákutiach, takže váš nepriateľ nebude mať šancu vás pokoriť.


Technológia AMD FreeSync

Monitor XG2700-4K je vybavený technológiou AMD FreeSync, ktorá plynule synchronizuje výstupnú obrazovú rýchlosť medzi grafickou kartou a displejom. Táto dynamická obnovovacia frekvencia účinne eliminuje trhanie a šklbanie obrazu a zaistí tak úplne plynulý herný zážitok.


Minimálne oneskorenie

Pri rýchlych herných akciách je potrebné, aby bola doba odozvy čo najkratšia a vaše povely boli spracované okamžite. So vstavaným procesným redukčným zariadením tento monitor efektívne znižuje oneskorenie medzi vstupnými zariadeniami a obrazovkou, vďaka čomu umožňuje reagovať v reálnom čase a vy tak získate dôležitú výhodu.


Prednastavené herné módy

Pomocou klávesových skratiek môžete počas hrania vyvolať vopred nakalibrované nastavenia, ktoré prinášajú skvelú kombináciu farieb a technológií prispôsobených pre konkrétne herné scenáre. Napr. voľba ColorX zabezpečí optimálnu obnovovaciu frekvenciu, dobu odozvy a farbu, ktorá je ideálna pre first-person hry.


Komfort pre vaše oči

Ak denne pracujete s monitorom, určite sa stretávate s častou únavou očí. ViewSonic sa snažia tento jav eliminovať a svoje monitory vybavil technológiou zabraňujúcou blikaniu obrazu. Zahrnutý je tiež filter modrého svetla, ktorého vyžarovanie má negatívny vplyv na kvalitu spánku a únavu očí.


Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 27" ViewSonic XG2700-4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" ViewSonic XG2700-4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LED Monitor 27" ViewSonic XG2700-4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LED Monitor 27" ViewSonic XG2700-4K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" ViewSonic XG2700-4K.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií