Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

27" Viewsonic XG2730

Zobraziť katalóg
27" Viewsonic XG2730
LCD monitor WQHD 2560x1440, TN, LED, 1ms, 350cd/m2, 1000:1, 144Hz, 2x HDMI, DisplayPort, 4x USB, Pivot, FreeSync, Flicker-Free, Blue Light filter, VESA, Repro
Kód:  WV256j Produktové číslo:  XG2730

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Viewsonic XG2730

Stvorený pre rýchle herné akcie

Herný monitor ViewSonic XG2730 je určený pre náročných hráčov, ktorým ponúkne neskutočne ostrý obraz, ktorý obstojí aj pri tých najzbesilejších herných akciách. Displej sa vyznačuje nízkou latenciou, vysokou obnovovacou frekvenciou 144 Hz a perfektným zobrazením farieb pre maximálny herný zážitok.


Kľúčové vlastnosti monitora ViewSonic XG2730

  • WQHD rozlíšenie (2 560 × 1 440 px)
  • Prednastavené herné módy
  • AMD FreeSync
  • Technológia šetriaca zrak
  • Vylepšená viditeľnosť v tmavých scénach
  • Dynamické obnovovanie obrazu
  • Bohaté možnosti nastavenia polohy monitora
  • 2× HDMI, DisplayPort, 4× USB
  • Skvelé pozorovacie uhly
  • Výkonné reproduktory 2× 2 W

WQHD rozlíšenie

Špičkový 27" TN panel poskytuje až o 77 % viac priestoru na obrazovke a dvojnásobné rozlíšenie oproti štandardnému Full HD displeju. Obraz je vďaka tomu omnoho ostrejší, jasnejší a vy si užijete herný svet v úžasných farbách a detailoch.


Perfektne plynulý obraz

Vďaka rýchlej obnovovacej frekvencii 144 Hz poskytuje tento monitor skvelú plynulosť obrazu a úžasnú grafiku bez ohľadu na rýchlosť hernej akcie. Rozlúčte sa s otravnými artefaktmi a rozmazaným pohybom pri rýchlych sekvenciách a užite si maximálne ostré detaily.


Minimálna doba odozvy

Monitor ViewSonic XG2730 sa pýši neuveriteľne rýchlou odozvou 1 ms, vďaka čomu poskytuje plynulý obraz bez sekania a rozmazania. K dispozícii máte 5 úrovní, ktoré prispôsobia nastavenie odozvy pri hraní hier s vysokými obnovovacími rýchlosťami. Pri rýchlych akciách bude monitor reagovať rovnako rýchlo ako vy, čím získate značnú výhodu nad svojimi oponentmi.


Technológia AMD FreeSync

Monitor XG2730 je vybavený technológiou AMD FreeSync, ktorá plynule synchronizuje výstupnú obrazovú rýchlosť medzi grafickou kartou a displejom. Táto dynamická obnovovacia frekvencia účinne eliminuje trhanie a šklbanie obrazu a zaistí úplne plynulý herný zážitok.


Black Stabilization

Funkcia ViewSonic Black Stabilization poskytuje zvýšenú viditeľnosť detailov zosvetlením tmavých scén. Vďaka 22 prispôsobiteľným úrovniam vylepšenia viditeľnosti budete mať vždy dokonalý prehľad aj v tých najtmavších zákutiach, takže váš nepriateľ nebude mať šancu vás pokoriť.


Prednastavené herné módy

Pomocou klávesových skratiek môžete počas hrania vyvolať vopred nakalibrované nastavenia, ktoré prinášajú skvelú kombináciu farieb a technológií prispôsobených pre konkrétne herné scenáre. Napr. voľba ColorX zabezpečí optimálnu obnovovaciu frekvenciu, dobu odozvy a farbu, ktorá je ideálna pre first-person hry.


Optimálne rozlíšenie

Funkcia ViewScale vám umožní meniť rozlíšenie a veľkosť obrazovky pre maximálnu flexibilitu prispôsobenia zobrazenia obsahu. Vďaka tejto funkcii bez problému spustíte staršie hry v nižšom rozlíšení, bez toho aby došlo k deformácii obrazu, ktorý je zvyčajne roztiahnutý na celý rozmer displeja.


Komfort pre vaše oči

Ak denne pracujete s monitorom, určite sa stretávate s častou únavou očí. ViewSonic sa snaží tento jav eliminovať a svoje monitory vybavil technológiou zabraňujúcou blikaniu obrazu. Zahrnutý je tiež filter modrého svetla, ktorého vyžarovanie má negatívny vplyv na kvalitu spánku a namáhanie zraku.

Parametre a špecifikácia

Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Zaujíma ma či je výška monitoru nastaviteľná v popise sa píše: "Bohaté možnosti nastavenia polohy monitora". Ďakujem

Dobry den, Hore v titulku vidim ze tento monitor je TN panel. Ale v popisoch nizsie je napisane IPS. Neviem ci je mozne aby jeden monitor mohol splnat oboje vlastnosti. Je teda TN alebo IPS ? Vzhladom na cenu vs rychlost odozby ocakavam ze je to TN panel. Ale radsej sa pytam :) .

shaním něco k notebooku Prosím poraďte! něco ale aby to bylo perfektní na hry a na filmy. a aby uhlopřícka byla nad 24 (idelně 27 VÍC) mam grafickou kartu 1050TI 4GB, supr by bylo 4K na filmy a FULLHD na hry (možnost přepinat monitor)

Diskusia a poradňa k 27" Viewsonic XG2730
Príslušenstvo pre 27" Viewsonic XG2730 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Viewsonic XG2730.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií