AlzaBoxy Q1 Rapture

28" Acer CB281HKbmjdpr UHD 4K

Zobraziť katalóg
28" Acer CB281HKbmjdpr UHD 4K
4,6 19 hodnotení
LCD monitor – čierny, UHD 4K 3840×2160, antireflexný LED panel, 100 M:1, 300 cd/m2, 1ms, DL DVI, HDMI 2.0(MHL), DisplayPort, 6 color adjustment, FlickerLess, BlueLightFilter, LowDimming, PIP/PBP, reproduktory 2×2W, Height adjustment, Pivot, VESA
Kód:  WO098b3e Produktové číslo:  UM.PB1EE.001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

28" Acer CB281HKbmjdpr UHD 4K

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Úžasné detaily

Úžasné detaily

Tieto monitory s vysokým rozlíšením UHD, WQHD a FHD zaisťujú ohromujúcu kvalitu obrazu a ostré detaily. Ďalej disponujú 6-osým nastavením farieb, vďaka čomu spĺňajú najvyššie štandardy v oblasti presnosti farieb. Vďaka čistému obrazu týchto monitorov uvidíte svoju prácu v novom svetle a všetko zvládnete oveľa rýchlejšie.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Obraz bez poškvrny

Obraz bez škvrnky

Monitor Acer CB281 je priamo určený pre konzumáciu tých najlepších hier, pretože okrem obrovskej plochy vyniká aj maximálne rýchlou odozvou. Technológia Flicker-less, práve v spojení s odozvou 1 ms, eliminuje blikanie obrazu a zabezpečuje jeho rýchlejšie vykresľovanie. Technológia Acer ComfyView navyše redukuje výskyt odleskov a prináša tak úľavu vašim unaveným očiam.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Vylepšené možnosti využitia

Vylepšené možnosti využitia

Tieto monitory sú vybavené technológiou znižovania jasu, ktorá automaticky upraví nastavenie monitora, a multifunkčným stojanom ErgoStand umožňujúcim upraviť sledovací uhol podľa potreby. Zobrazenie je možné zásluhou konštrukcie bez rámu jednoducho rozšíriť na viac monitorov. Alebo využite technológie „obraz v obraze" a „obraz vedľa obrazu" a vmestnajte viac obrazov do plochy jedného monitora.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Šetrnost k životnému prostrediu

Šetrnosť k životnému prostrediu

Monitory radu Prosumer Series, spĺňajú požiadavky smernice RoHS a neobsahujú ortuť. Navyše umožňujú výrazné úspory vďaka pokročilým technológiám Acer EcoDisplay a bielemu podsvieteniu LED. Tieto monitory spĺňajú niekoľko medzinárodných štandardov pre ekologické technológie, vrátane certifikácií ENERGY STAR 6.0.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

K 4k monitoru, který je potřeba připojit hdmi 2.0 kabelem aby 4k 60 hz fungovalo, dáváte zastaralý hdmi 1.4 kabel bez 4k 60hz? :-) To je jako byste k elektromobilu dávali kanystr s benzínem zdarma :-)

Dobry den muzu se zeptat jaky kabel muzu pouzit jako zdrojovy ?

Ake kable su pribalene v baleni?

Dobry den, je pri tomto monitore moznost pri 4k rozliseni mat obnovovaciu frekvenciu 60 FPS? Je nejaky monitor vo vasej ponuke, ktory ma tuto moznost? Dakujem.

K tomuto monitoru je dodáván dárek (datový kabel). Kolik datových kabelů celkem tedy dostanu?

Dá sa použiť ako herný?

Záruka 36 měsícu je i pro ičo. Pokud ne, kolik měsíců?

Obecně dotaz zda monitory 4K mají nastavený upskaling, jako to je u Tv s 4K zobrazením (tedy automaticky převod obrazu do tohoto rozlišení). Děkuji

Diskusia a poradňa k 28" Acer CB281HKbmjdpr UHD 4K
Príslušenstvo pre 28" Acer CB281HKbmjdpr UHD 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 28" Acer CB281HKbmjdpr UHD 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 28" Acer CB281HKbmjdpr UHD 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 28" Acer CB281HKbmjdpr UHD 4K.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií