AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

28" Acer RT280Kbmjdpx

Zobraziť katalóg
28" Acer RT280Kbmjdpx
5 1 hodnotení
LCD monitor – čierny, UHD 4K (3840×2160) LED panel, 100M:1, 300cd/m2, 1ms, DVI, HDMI, DisplayPort, reproduktory 2× 2W, ComfyView, Flickerless, BlueLightFilter, ZeroFrame, EcoDisplay, 6ColorAdjustment, SuperSharpness, VESA
Kód:  WO095v3 Produktové číslo:  UM.PR0EE.001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

28" Acer RT280Kbmjdpx

Monitor Acer RT280K je priamo určený pre konzumáciu tých najlepších hier, pretože okrem obrovskej plochy vyniká aj maximálne rýchlou odozvou. Technológia Flickerless práve v spojení s 1 ms odozvou eliminuje blikanie obrazu a zabezpečuje jeho rýchlejšie vykresľovanie. Technológia Acer ComfyView navyše redukuje výskyt odleskov a prináša tak úľavu vašim unaveným očiam.

Kľúčové vlastnosti monitora Acer RT280K

  • Skvelý 4K obraz na 28" uhlopriečke
  • Dizajnom monitora sa budete chcieť chváliť
  • Nízka spotreba energie
  • Podpora technológie AMD FreeSync
  • Vďaka tenkým rámčekom je ideálny pre viacmonitorové riešenie

Skvelé farebné detaily

Monitor Acer RT280K s rozlíšením Ultra HD zaistí ohromujúcu kvalitu obrazu a predovšetkým ostré detaily v každej situácii. Disponuje šesťosovým nastavením farieb, vďaka čomu spĺňa najvyššie štandardy v oblasti presnosti farieb. S čistým obrazom uvidíte svoju prácu v novom svetle a všetko zvládnete oveľa rýchlejšie.

Šetrnosť k životnému prostrediu

Monitory radu RT280K spĺňajú prísne požiadavky smernice RoHS a neobsahujú ortuť. Navyše umožňujú výrazné úspory zásluhou pokročilých technológií Acer EcoDisplay a bielemu podsvieteniu LED. Tieto monitory spĺňajú niekoľko medzinárodných štandardov pre ekologické technológie, vrátane certifikácií ENERGY STAR 6.0.

 

Parametre a špecifikácia

Technológie
FreeSync Hotovo!
Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je kompatibilní s acer predator pc za 45 000 na hru fortnite,bude to ve 4K?

Dobrý den jaká je minimální pozorovací vzdálenost díky

Máte uvedeno hdmi 1.4, ale asi jde o chybu a je tam normálně už hdmi 2.0 nutné pro 4k 60 hz?

Diskusia a poradňa k 28" Acer RT280Kbmjdpx
Príslušenstvo pre 28" Acer RT280Kbmjdpx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 28" Acer RT280Kbmjdpx.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií