AD elektro Star Wars

29 "LG 29UM55 ultrawide

Zobraziť katalóg
29 "LG 29UM55 ultrawide
5 1 hodnotení
LCD monitor IPS, 21: 9, 5M: 1, 250cd / m2, 5ms, 2560x1080, sRGB, 8bit, 2xHDMI, DisplayPort, repro, VESA
Kód:  WK060a1j1 Produktové číslo:  29UM55-P.AEU Stránky výrobcu

29 "LG 29UM55 ultrawide

Na tomto širokouhlom monitore je radosť pracovať a hrať hry. Či už ste grafikom, herným nadšencom allebo zapáleným filmovým fanúšikom, s ultra širokým pomerom strán 21: 9 a jemným rozlíšením 2560 x 1080 bodov sa posuniete na novú úroveň. Okrem perfektných zobrazovacích parametrov pridáva aj flexibilná polohovateľnosť a moderné technológie pre zvýšenie pracovnej efektivity a minimalizáciu únavy očí.

Špičková IPS technológia

Na luxusnú pracovnú plochu s 99% pokrytím sRGB a perfektným obrazom aj z ostrých uhlov, si rýchlo zvyknete. IPS technológia totiž dosahuje minimálnych zmien v teplote farieb, preto sa zobrazovaný obraz zhoduje s kvalitou originálneho zdroja. Čakajte bez skreslenia nádherný obraz v sede, v ľahu aj v stoji pri spolupráci s kolegami vďaka pozorovacím uhlom 178 ° vertikálne i horizontálne.

Obraz z dvoch zdrojov

Pomer 21: 9 vás pri sledovaní filmov ušetrí od nepríjemných čiernych pruhov a pri práci môžete pracovať až v 4 programoch naraz, vrátane počítačov Mac alebo uvidíte viac strán dokumentu. Pripojte si k monitoru až dve zariadenia naraz. Počas práce, napríklad v programe Excel môžete sledovať Blu-ray film prehrávaný z pripojeného prehrávača.

Čítací režim

Šetrite si svoje oči a nenechajte sa obmedzovať nepríjemnou bolesťou pri čítaní dlhých textov na monitore. Špeciálny režim pre čítanie, automaticky upraví parametre obrazu stlačením jediného tlačidla. Technológia spoločnosti LG pre odstránenie blikania podsvietenia spôsobenej jeho intenzitou, navyše prináša ďalšiu úľavu. Využite otočenie monitora na výšku vďaka funkcii pivot a pokročte  v pohodlí čítania si, ešte ďalej. Pre pripojenie ďalších zariadení sú pripravené dva konektory HDMI a jeden DisplayPort.


Obsah balenia:

  • Monitor LG 29UM55
  • Napájací kábel
  • HDMI kábel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 29 "LG 29UM55 ultrawide
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 29" LG 29UM55 Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 29 "LG 29UM55 Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 29 "LG 29UM55 Ultrawide. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 29" LG 29UM55 Ultrawide.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií