Rapture Aplikace

29" LG 29UM58 Ultrawide

Zobraziť katalóg
29" LG 29UM58 Ultrawide
4,9 25 hodnotení
LCD monitor - IPS, 21:9, 1000:1, 250cd/m2, 5ms, 2560x1080, sRGB, 2x HDMI, výstup pre slúchadlá, PIP, VESA 75x75mm, Flicker Safe
Kód:  WK060a1j14 Produktové číslo:  29UM58-P.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

29" LG 29UM58 Ultrawide

Elegantný monitor určený pre graficky náročných používateľov disponuje panoramatickým rozlíšením 2 560 × 1 080 bodov. Je ideálny pre všetkých filmových fanúšikov, hráčov, ale aj vývojárov, grafikov, dizajnérov a editorov hudby a videa, ktorým poskytne dostatočne veľkú pracovnú plochu s vysokou kvalitou zobrazenia. Kvalitný IPS displej s 8-bitovým podaním farieb a 99 % pokrytím sRGB zabezpečí špičkový obraz aj pri pohľade z ostrého uhla.

Kľúčové vlastnosti

  • Neuveriteľne široký obraz na IPS paneli
  • Špeciálne režimy optimalizované na konzumáciu hier
  • 99 % pokrytie farebného spektra sRGB
  • Obraz v obraze z ďalšieho vstupu
  • Rozdelenie obrazovky až na 4 samostatné monitory

Nové a doposiaľ nepoznané obrazové zážitky

Užívajte si dokonalú vizuálnu kvalitu tejto ultraširokej obrazovky s pomerom strán 21: 9. Či už budete surfovať na internete alebo tráviť večery sledovaním vašich obľúbených HD filmov bez nepríjemných čiernych pruhov, vždy budete doslova uchvátení úžasným ostrým obrazom IPS monitorov LG 29UM58.

Stvorený na multitasking

Pomer strán 21: 9 prináša oveľa lepšie podmienky na prácu vo viacerých programoch naraz. Ak budete tvoriť dokumenty uvidíte viac strán na jednom monitore, priamo pri ich tvorbe môžete vo vedľajšom okne vykonávať výskum, skrátka budete pracovať čo najefektívnejšie a najpohodlnejšie. Pokojne až v 4 programoch naraz vrátane počítačov MAC.

Tiež veľmi ľahko pripojíte druhý zdroj obrazu. Pokojne si môžete vyčleniť jeden na výstup z hernej konzoly a na druhom vám pôjde počítač so zapnutým prehliadačom. Ide o pomerne návykovú a dokonale prínosnú záležitosť.

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je výška monitoru uváděna včetně podstavce či nikoliv? Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, zda jsou součástí balení výstupové kabely (napájecí a grafický), předem děkuji.

Pořídil jsem si tento monitor jako externí k mému HP Elitebook 8540p nicméně se mi nedaří nastavit rozlišení 2560x1080, jen klasické full hd. Je nějaký postup jak toto vyřešit (software nebo tak)?

uvadzate PIP z druheho signalu, otazka znie kde v menu monitora dokazem zapnut PIP alebo PBP?

Dobry deň, chcel by som sa opýtať niekoho kto tento monitor používa ale o celkovo ultrawide, zaujíma ma aká je veľká strata fps v hrách, viem že je náročnejší počtom pixelov ale neviem ako veľmi. Zostava ryzen 5 2600 + rx580. Za odpoveď ďakujem.

můžu tento monitor připojit k notebooku?

Dobry den. Umi monitor PIP tedy obraz v obraze z externich zdroju napr.hdmi a v jakem pomeru jde pripadne nastavovat? Dekuji mh

Dobrý den, chci se zeptat jestli v monitoru jsou zabudované monitory děkuji

Dobrý den, chci se zeptat jestli to půjde napojit na Xbox One X. Děkuji

Prosim vas, ma tento monitor a Build-in Speakers? Reproduktory?

123
Diskusia a poradňa k 29" LG 29UM58 Ultrawide
Príslušenstvo pre 29" LG 29UM58 Ultrawide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 29" LG 29UM58 Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 29" LG 29UM58 Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 29" LG 29UM58 Ultrawide. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 29" LG 29UM58 ultraszéles.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií