AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

29" LG 29UM59A Ultrawide

Zobraziť katalóg
29" LG 29UM59A Ultrawide
4,7 13 hodnotení
LCD monitor WQHD 2560 × 1080, IPS, 21:9, LCD LED, 5ms, 75Hz, 250cd/m2, HDMI 1.4 a staršie a USB-C, slúchadlový výstup, flicker-free, freesync a obraz v obraze (pip)
Kód:  WK060a1j15b Produktové číslo:  29UM59A-P.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

29" LG 29UM59A Ultrawide

Panoramatický monitor LG 29M59A je určený pre používateľov, ktorí sú nároční na kvalitu zobrazenia. Je ideálny pre všetkých filmových fanúšikov, hráčov, ale aj vývojárov, grafikov, dizajnérov a editorov hudby a videa, ktorým poskytne dostatočne veľkú pracovnú plochu s vysokou kvalitou zobrazenia. Kvalitný IPS displej s 8-bitovým podaním farieb a 99 % pokrytím sRGB zabezpečí špičkový obraz aj pri pohľade z ostrého uhla.

Kľúčové vlastnosti monitora LG 29UM59A

  • Panoramatický obraz v rozlíšení 2 560 × 1 080 px
  • IPS s 99 % pokrytím farebného spektra sRGB
  • Špeciálny režim optimalizovaný na hranie hier
  • Moderné obrazové vstupy (USB-C a HDMI)
  • Obraz v obraze z ďalšieho vstupu
  • Rozdelenie obrazovky až na 4 samostatné monitory

IPS monitor na dosiaľ nepoznané obrazové zážitky

Či už budete surfovať na internete alebo tráviť večery sledovaním vašich obľúbených HD filmov, vždy budete doslova uchvátení úžasným obrazom monitora LG 29UM59A. Obsahuje IPS technológu, ktorá zlepšuje pozorovacie uhly až na 178°. Farebný štandard sRGB poskytuje lepšie podanie farieb, a tým reálnejšiu reprodukciu obrazu. Monitor môžu využívať aj nároční fotografi či grafici, ktorí potrebujú verné zobrazenie farieb v poriadnej kvalite.

Monitor s pomerom strán 21 : 9 na multitasking vo viacerých oknách a z viacerých zdrojov

Pomer strán 21 : 9 prináša oveľa lepšie podmienky na prácu vo viacerých programoch naraz. Ak budete pracovať v dokumentoch alebo priamo na webe, uvidíte na displeji viac okien. Skrátka budete pracovať čo najefektívnejšie a najpohodlnejšie. Pokojne až v 4 programoch naraz. Tiež veľmi ľahko pripojíte druhý zdroj obrazu. Pokojne si môžete vyčleniť okno pre hernú konzolu a v druhom vám pobeží počítač so zapnutým prehliadačom. Ide o pomerne návykovú a dokonale prínosnú záležitosť monitora LG 29UM59.

Parametre a špecifikácia

Technológie
FreeSync Hotovo!
Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den a me zajima obnovovaci frekvence , dekuji

dobry den, ktory kabel sa k monitor standardne dodava? aky dlhy? dakujem.

Dobrý den. Potřebuji pro tento monitor mít nějakou zvláštní grafickou kartu? V současné době je na mém PC nejvyšší možné rozlišení 1920x1080. Výše neukazuje. Díky za odpověď

Zdravím, je HDMI kábel v balení? a dokáže monitor prostredníctvom USB-C pri používaní nabíjať Macbook? Ďakujem.

zdravím, lze tento monitor připojit ke konzoli xbox one přes hdmi? či je nutné pouze PC tedy je nutnost instalace nějakého ovladače . Děkuji

Prosim, ma tento monitor aj reprodukory? Ak nie, ktory LG 29 UltraWide ma?

Dobrý den, zakoupil jsem včera tento monitor a mám dotaz. Odstranil jsem všechny krycí fólie z plastů na monitoru. Na obrazovce je patrná jakási fólie rovněž, ale netuším, zda je třeba ji rovněž odstranit nebo zda je součástí obrazovky. Nelze totiž jednoduše odstranit a bojím se, abych obrazovku nepoškodil. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, dokáže USB-C napájet NTB a zároveň přenášet obraz? Nechci investovat do dokovací stanice. NTB je DELL Vostro 14 Core i5 8th Gen

Dobrý den chtěl bych se zeptat mám macbook pro 2016 15" a chtěl bych se zeptat USB-C je na monitoru pro převod obrazovky? popřípadě bych potřeboval doporučit nějaký kabel USB-C

Dobrý den,dokážu zapojit tenhle monitor?Nebo co u toho chybí za kabely?dekuji

12
Diskusia a poradňa k 29" LG 29UM59A Ultrawide
Príslušenstvo pre 29" LG 29UM59A Ultrawide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 29" LG 29UM59A Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 29" LG 29UM59A Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 29" LG 29UM59A Ultrawide. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 29" LG 29UM59A Ultrawide.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií