Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

29" LG 29UM68 Ultrawide

Zobraziť katalóg
29" LG 29UM68 Ultrawide
4,7 7 hodnotení
LCD monitor IPS, 21:9, 1000:1, 250cd/m2, 5ms GTG, 2560x1080, 2x HDMI, DisplayPort, výstup na slúchadlá, PIP, repro 2x 5W, VESA 75x75, Flicker Safe
Kód:  WK060a1j17 Produktové číslo:  29UM68-P.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

29" LG 29UM68 Ultrawide

Monitor UM68 od renomovanej firmy LG zaujme nielen ultraširokouhlým vyhotovením, ale tiež ďalšími jedinečnými parametrami. Vďaka technológii FreeSync vyčnieva nad ostatnými modelmi bezchybným vykreslením rýchlych scenérií, aby ste si naplno vychutnali hry, vrátane FPS akcií, na vysokej úrovni. Odstraňuje trhanie obrazu, ktoré sa vyskytuje pri rozdieli medzi snímkovou frekvenciou grafickej karty a obnovovacou frekvenciou monitora.

Nechajte sa unášať panoramatickým obrazom zaliatym odtieňmi v brilantnej jasnosti. Pomer strán 21: 9 a skrátený čas odozvy premenia filmy aj hry na ešte viac pohlcujúce. Potrebujete pracovať? Šírka uľahčuje prezeranie viacerých dokumentov naraz, takže medzi nimi nemusíte neustále preklikávať. Obstojí aj pri úprave fotografií. Displej pokrýva 99 % farebného štandardu sRGB, takže servíruje obraz v úplnej zhode s predstavami autorov. Aj keď ste akčný a v pohybe pred obrazom, IPS obraz vyzerá skvele z akéhokoľvek uhla.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi univerzálne použitie vrátane herného a grafického
  • Hladké vykreslenie pohybu bez trhania (FreeSync)
  • Mimoriadne presné zobrazenie farieb (99 % sRGB)
  • Veľká plocha panoramatického pomeru (21: 9)
  • Minimalizácia oneskorenia obrazu pomôže v hrách
  • 4-screen splitter - rozdelenie obrazovky na štyri nezávislé plochy
  • Uvidíte aj v tmavých častiach scény
  • Odstraňuje blikanie panela (flicker)
  • Vlastné aj pripravené herné režimy

Pripravený na hry

Dynamic Action Sync minimalizuje vstupné oneskorenie, a tým dokáže vyobraziť aj rýchlu akciu v reálnom čase. Nikto sa vám neschová v temnom kúte alebo uličke. Black Stabilizer analyzuje najtemnejšie oblasti scén a zosvetľuje ich, takže nikoho neprehliadnete a nikto sa pred vami neschová. Neprehliadnete ani zbraň na zemi.

Do každého scenára

Nastavte si na svoju hru alebo prácu optimálne podmienky. Vždy si môžete vybrať najlepší spôsob vystihujúci vaše úmysly, aby ste z obrazovky vyťažili maximum. Vopred pripravené sú hneď tri herné režimy: dva na first-person strielačky a režim RT. Alebo si môžete nastaviť vlastný profil.

Pohodlie očiam

Okrem vynikajúceho zobrazenia poteší aj technológia umožňujúca minimalizáciu únavy očí, takže si parádny obraz užijete dlhšie. Nová technológia stmievania minimalizuje blikanie, ktoré zbytočne zaťažuje oči. Vďaka tomu budú dlhšie seansy pri počítači komfortnejšie.

 

Parametre a špecifikácia

Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
56,5 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Typická spotreba
56,5 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,3 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli jde použít monitor i jako TV?

Dobrý den, Rád bych se zeptal na hloubku barev. Je tento monitor 8bit nebo 6bit FRC? Pokud to je 6bit jak kvalitní je obraz, chtěl bych tento monitor na sledování filmů a hraní her (nejsem tak vášnivý hráč abych si kupoval herní monitor, ale chtěl bych něco univerzálního). Děkuji za odpovědi.

Má tento monitor DVI? Na fotce je, ale ve specifikaci ne.

Z fotek na internetu to vypadá, že matný difuzer je až nad digitizérem, ne přilepený k němu jako u starších montitorů, jak to je?

Zdravím, je možnost tento monitor zapojit i do PS4 s tím že bude mít stejně vtahující obraz jako na pc? (Myslím tím že uvidím do stran víc než u 16:9 a nebudou žádné černé čáry ani roztáhly obraz, děkuji pěkně)

Dobrý den jaký je rozdíl v těchto monitorech 29" LG 29UB55 Ultrawide, 29" LG 29UM68 Ult rawide, 29" LG 29UB67 Ultrawide ?

Dobrý den, je u monitoru přibalen Freesync kompatibilní HDMI, nebo DisplayPort kabel?

Dobry den, uvedene specifikace mi prijdou jako chybne. Tento monitor ma mit funkci FreeSync 40~75Hz alespon podle stranek vyrobce Odkaz do neznáma O tomto monitoru silne uvazuji a info na vasem webu me trochu znejistilo. s pozdravem Michal

Diskusia a poradňa k 29" LG 29UM68 Ultrawide
Príslušenstvo pre 29" LG 29UM68 Ultrawide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 29" LG 29UM68 Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 29" LG 29UM68 Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 29" LG 29UM68 Ultrawide. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 29" LG 29UM68 Ultrawide.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií