Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

32" Acer BX320HKymjdpphz UHD 4K

Zobraziť katalóg
32" Acer BX320HKymjdpphz UHD 4K
LCD monitor tmavo šedý, 4K2K IPS LED panel, 100000000: 1, 350cd / m2, 6ms, 3840x2160, Dual-Link DVI, HDMI (MHL), DisplayPort, mini DisplayPort, USB, PiP, PbP, TCO 6.0
Kód:  WO097o4h Produktové číslo:  UM.JB0EE.001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Acer BX320HKymjdpphz UHD 4K

Rad Acer BX0
   

Profesionálna produktivita

Monitory Acer BX0 boli navrhnuté tak, aby poskytli nekompromisnú platformu pre produktívnu prácu. Obrovský ultraširokouhlý IPS displej vám ponúkne množstvo priestoru pre prácu na viacerých veciach naraz a pokročilé funkcie, ako je adaptívna synchronizácia či technológia EyeProtect, vám poskytnú možnosť práce na profesionálnej úrovni.


vypnuté
Produktivita práce
 

Produktivita práce

Pracujte efektívnejšie na viacerých veciach naraz s obrovským 32" až 34" monitorom. Monitory Acer BX0 sú ideálne pre prácu na viacerých dokumentoch alebo fotkách. Režimy obraz v obraze a obraz vedľa obrazu potom ponúkajú ešte ďalšie zvýšenie produktivity práce.

vypnuté
Profesionální obraz
 

Profesionálny obraz

Vďaka IPS displeju si budete môcť vychutnať verné farby a široké pozorovacie uhly. 100 % pokrytie farebného priestoru sRGB zase zaručuje vynikajúcu presnosť pri práci, kde je dôležitá vernosť farieb. Port HDMI 2.0 s veľkou šírkou pásma a DisplayPort 1.2 vám umožnia prenášať obsah vo vysokom rozlíšení a pri vysokých obnovovacích frekvenciách.

vypnuté
Adaptivní synchronizace
 

Adaptívna synchronizácia

S adaptívnou synchronizáciou je obnovovacia frekvencia pre čo najplynulejší zážitok z hrania hier synchronizovaná s počtom snímok za sekundu renderovananých grafickou kartou. Vďaka tomu je hranie hier aj prehrávanie videa na monitoroch Acer BX0 pastvou pre oči a zaobíde sa bez trhania alebo duchov. Už nikdy sa nebudete chcieť vrátiť k hraniu hier bez adaptívnej synchronizácie.


vypnuté
Moderní dizajn
 

Moderný dizajn

Monitory BX0 sa môžu pochváliť až ultraširokouhlým pomerom strán 21 : 9 a bezrámčekovou konštrukciou ZeroFrame pre skutočne podmanivé viacmonitorové riešenia. Minimalistická hliníková základňa zasa šetrí miesto na pracovnom stole a prináša tak prvotriedny vzhľad aj dojem.

vypnuté
Výborná ochrana zraku
 

Výborná ochrana zraku

Technológie EyeProtect, medzi ktoré patrí BlueLight Filter, Low Dimming, ComfyView a Flicker-less, pomáhajú chrániť oči pri práci alebo hraní hier na monitore. Filter modrého svetla Acer BlueLight Filter znižuje mieru vyžarovania modrého svetla úpravou farebného odtieňa a jasu obrazu. Odrazy okolitých zdrojov osvetlenia sú vďaka matnému povrchu displeja značne redukované.

vypnuté
Ohromující rozlišení
 

Ohromujúce rozlíšenie

Vďaka rozlíšeniu až 4K UHD poskytujú monitory BX0 ten najostrejší obraz vôbec. Budete ohromení vysoko kvalitným obrazom, čistými detailmi a živými farbami. Stačí sa ponoriť do sveta najzábavnejších videí, filmov i hier a premeniť váš voľný čas na skutočne odpočinkový.


vypnuté
Ergonomický dizajn
 

Ergonomický dizajn

Pomocou stojana Acer ErgoStand môžete ľahko upraviť výšku displeja a nájsť polohu pre pohodlné sledovanie obrazu. Obrazovku je možné nakloniť v rozmedzí od -5° do 35° a prispôsobiť si ju tak podľa ľubovôle. VESA uchytenie zase umožňuje umiestniť monitor či už doma alebo v práci na vaše najobľúbenejšie miesto.

vypnuté
Vysokorychlostní připojení
 

Vysokorýchlostné pripojenie

Štvorica vysokorýchlostných portov USB 3.0 na boku a pod obrazovkou umožňuje jednoduché pripojenie myši, klávesnice, slúchadiel s mikrofónom a vášho mobilného telefónu - budete tak mať všetko po ruke. Vychutnajte si bezproblémový chod vášho hardvéru.

vypnuté
Trvale udržitelný rozvoj
 

Trvalo udržateľný rozvoj

Spoločnosť Acer sa stará o životné prostredie a vyrába monitory spôsobom, ktorý šetrí energiu. Pre pokročilú globálnu spoločnosť je veľmi dôležitá dobrá správa zakázaných látok, rovnako ako minimalistický dizajn obalu. Navyše sú monitory recyklovateľné, čo prispieva k trvalo udržateľnému rozvoju.

 

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám grafickou kartu od AMD MSI RX 480 Gaming X 8G a chci si koupit tento monitor. Jen pod podmínkou, že mi bude fungovat freesynch. Já se v tom neviznám a prosím o radu. Bude tento monitor kompatibilní a použitelný pro tuto funkci? Děkuji

Podporuje tento monitor freesync technologii? Na stránkách AMD jsem nalezl, že ano. Mám tento monitor a neviděl jsem tuto možnost v OSD menu.

Diskusia a poradňa k 32" Acer BX320HKymjdpphz UHD 4K
Príslušenstvo pre 32" Acer BX320HKymjdpphz UHD 4K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Acer BX320HKymjdpphz UHD 4K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Acer BX320HKymjdpphz UHD 4K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Acer BX320HKymjdpphz UHD 4K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Acer BX320HKymjdpphz UHD 4K.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií