Rapture Rapture

32" ASUS MX32VQ

Zobraziť katalóg
32" ASUS MX32VQ
LCD monitor – WQHD 2560×1440, VA, LED, 4ms, 60Hz, 300cd/m2, 3,000:1, DisplayPort, 2× HDMI, FreeSync, Flicker free, Low Blue Light, Repro Harman Kardon 2× 8W, sivo-čierny
Kód:  WA049l1 Produktové číslo:  90LM03R0-B01170 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" ASUS MX32VQ

ASUS MX32VQ je monitor s VA technológiou pre živé, kontrastné farby pokrývajúce 125 % farebného priestoru sRGB a so širokouhlým obrazom WQHD (16 : 9) na 32- uhlopriečke so zakrivením, aby vás dokonalý obraz naplno očaril. Rozlíšenie WQHD (2 560 × 1 440) je vyššie ako Full HD, takže zobrazuje viac detailov a prináša viac pracovného priestoru pre efektívnejší multitasking. Značnou prednosťou ASUS MX32VQ je aj vypracovaný, podsvietený stojan Halo Lighting Base s funkciou synchronizácie s rytmom zvuku a ovládacími tlačidlami.

Kľúčové vlastnosti zakriveného monitora ASUS MX32VQ

  • Živé farby s pozorovacím uhlom 178° (technológia VA)
  • Farby pokrývajúce štandard sRGB na 125 %
  • Zakrivenie pre zobrazenie širokouhlého obrazu (16 : 9)
  • WQHD (2 560 × 1 440) pre pôsobivé detaily a väčší pracovný priestor
  • Zvuk v spolupráci s Harman Kardon s nástrojom pre optimalizáciu
  • Exkluzívny GamePlus (zameriavača, časovača a merača snímkovej frekvencie)
  • Komfortné zobrazenia pre oči (Flicker Free a Blue Light Filter)
  • Nástroj ASUS Multiframe Management pre organizáciu okien
  • Viac vstupov pre vysoké rozlíšenie (2 × HDMI 2.0, DP 1.2)
  • Podsvietený stojan Halo Lighting Base

Špičkový zvuk v spolupráci s Harman Kardon

Aby sa monitor ASUS MX32VQ na stole patrične vynímal a využila sa zároveň jeho veľkosť, nebudete potrebovať žiadne ďalšie reproduktory na stole. Zvuková technológia ASUS SonicMaster bola vyšperkovaná odborníkmi spoločnosti Harman Kardon, ktorá patrí medzi uznávané špičky aj v odboroch profesionálneho zvuku. S ASUS MX32VQ ste preto pripravení na plnohodnotnú zábavu. Dostanete zvuk s kvalitou domáceho kina, ktorý bude náležite sprevádzať pútavý obraz.

ASUS MX32VQ, výnimočný obraz v každej situácii

SplendidPlus optimalizuje grafický výkon a kvalitu obrazu monitora ASUS MX32VQ vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Môžete si vybrať z 8 ponúkaných režimov pre najčastejšie scenáre (Čítanie, Tmavá miestnosť, Príroda, Kino, Hry, sRGB, Nočná scéna a Štandardná), a dosiahnuť tak s ASUS MX32VQ správnu reprodukciu obrazu v každých podmienkach.

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32" ASUS MX32VQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" ASUS MX32VQ.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií