AD elektro MS hokej

32" Hyundai FL 32411 SMART

Zobraziť katalóg
32" Hyundai FL 32411 SMART
4,5 8 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 81 cm, 200 Hz, FullHD 1920 x 1080, DVB-T/C, HbbTV, USB, USB/HDD nahrávanie, webový prehliadač, WiFi, energ. trieda A
Kód:  WHY232da2 Produktové číslo:  HYUFL32411SMART Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Hyundai FL 32411 SMART

Kvalitný LED televízor Hyundai FL 32411 ponúka rad pokročilých funkcií na Full HD obrazovke. Obrazový panel s rýchlou dobou odozvy vám sprostredkuje filmy v perfektnej kvalite. Televízor je kompletne pripravený pre pripojenie na  internet. Využiť môžete LAN konektor alebo zabudovaný WiFi adaptér a pripojiť sa bezdrôtovo. Vďaka USB konektorom využijete aj priame nahrávanie z digitálneho tunera na externý pevný disk alebo USB flashdisk. Funkcia Time Shift vám umožní kedykoľvek sledovaný program prerušiť a neskôr sa k nemu plynule vrátiť. Podporuje tiež prehrávanie veľkého množstva video formátov, ako je napríklad veľmi populárny MKV, Xvid, AVI a mnoho ďalších.

Pohodlné ovládanie

Smart Remote control je jedinečná aplikácia, ktorú vám prináša značka Hyundai a slúži na ovládanie Smart TV cez mobilné zariadenia ako sú inteligentné telefóny a dotykové tablety. Doslova povedané premeníte svoj tablet alebo inteligentný telefón na diaľkové ovládanie, ktorým sa budete lepšie a pohodlnejšie pohybovať v prostredí internetu a v aplikáciách vo vašej Smart TV. Podporovaná je aj funkcia ovládania hlasom v českom jazyku.

Všetky relácie Českej televízie kedykoľvek s HbbTV

Česká televízia spustila pilotný projekt HbbTV. Ide o aplikáciu pre hybridné televízory s internetovým prehliadačom. Relácie z internetového archívu tak už môžete bezplatne sledovať v pohodlí svojho domova na šikovnom televízore Hyundai a nie ste už nútení využívať osobný počítač. Aplikácia iVysielanie pre HbbTV umožní divákom zadarmo prehrať akýkoľvek program z bohatého internetového archívu Českej televízie a to až 8 rokov spätne.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!
Aplikácie
Facebook Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
6,55 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, u TV po vypnutí se někdy stane, že dioda nezůstane svítit,ale bliká a v tu dobu nelze TV zapnout. Bliká do té doby,než jí vytáhnu ze zásuvky a znovu zapojím. Co mám dělat????

Velmi rád bych vyzkoušel inzerované ovládání hlasem a televizi jsem koupil. Jak ho aktivuji? Děkuji.

Diskusia a poradňa k 32" Hyundai FL 32411 SMART
Príslušenstvo pre 32" Hyundai FL 32411 SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Hyundai FL 32411 SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Hyundai FL 32411 SMART. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32 'Hyundai FL 32411 SMART.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií