PET Vyhraj lístky na EURO 2024

32 "LG 32LN549E

Zobraziť katalóg
32 "LG 32LN549E
Televízor hotelová, LED IPS, uhlopriečka 82cm, 1366x768, HD DVB-T / C, 3x HDMI, D-Sub, RS-232C, USB, 2x 10W, hotelový mód, uvítacia obrazovka, USB klonovanie, zámok Kensington, energ. trieda A
Kód:  WK620e4b Produktové číslo:  32LN549E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32 "LG 32LN549E

Televízor LG séria LN549E má oceňovanú hotelovou funkciu EzSign, vďaka ktorej si upravíte obraz presne podľa vašich predstáv. Cez USB flashdisk alebo voliteľným WiFi rozdelíte plochu displeja na jednotlivé segmenty a vyplníte je vlastnými obrázky a texty, ktoré budú čo najlepšie prezentovať váš podnik. Intuitívnym softvérom si zostavíte všetko presne podľa vášho gusta. Aby zobrazenie nebolo nudné, urobíte si vlastný playlist a navolíte, čo má televízia zobrazovať podľa kalendárneho rozpisu. Samozrejme možno váš vlastný program kombinovať so živým vysielaním. V prípade výpadku si možno navoliť náhradný režim.

Bola navrhnutá ako optimálny nástroj zábavy v komerčnej sfére ubytovanie, stravovanie, ale aj štátnych inštitúcií. Najväčšou prednosťou radu je obrazovka typu IPS, ktorá dokáže uspokojiť aj náročných a početné publikum obklopujúce obrazovku. Extra široké pozorovacie uhly sú ideálne pre kvalitné sledovanie z akéhokoľvek miesta, bez toho, aby diváci sediaci na strane prišli o dobre prefarbený obraz. Vizuálny zážitok podčiarkuje obrazový procesor XD Engine a vďaka Clear Voice II začujete každé slovo.

Hneď pri prvom spustení možno uvítať hosťa prostredníctvom televízie osobitou správou a prípadne logom vašej firmy. Použite bežný USB flashdisk pre klonovanie parametrov do nových hotelových televízorov. Klonovanie USB umožňuje jednoducho skopírovať nastavenia TV na USB flashdisk, čo je proces, ktorý je plne automatizovaný a ušetrí veľa času, bez toho aby ste museli nastaviť jednu TV po druhej. Z pamäťového média USB prehráte aj uložené videá a zobrazíte obrázky.

V miestach, kde je inštalovaných viac televízorov, ako sú veľké haly, nemocnice a podobne, sa nemusíte báť, že bude jeden ovládač reagovať na viac televízií. Špeciálny ovládač je priradený ku každej televízii a nedochádza k vzájomnému rušeniu od iných ovládačov. Televízor možno doplniť ďalšími reproduktormi, a tak môžu hostia počúvať TV zvuk z ľubovoľného miesta. Nechýba ani systém proti krádeži. Dnes už štandardným Kensington lock či credenza Hole dovoľuje televíziu prikovať prakticky k čomukoľvek.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Bez podpory SMART Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Pripojenie

HDMI
3 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,9 cm Hotovo!
Výška
49,8 cm Hotovo!
Hĺbka
20,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
45 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32 "LG 32LN549E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" LG 32LN549E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32 "LG 32LN549E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32 "LG 32LN549E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" LG 32LN549E.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií