Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

32" LG 32UD88-W

Zobraziť katalóg
32" LG 32UD88-W
LCD monitor 4K UHD IPS, 16:9, 5M:1, 350cd/m2, 5ms GTG, 3840x2160, sRGB> 99 %, USB-C, 2x HDMI, DisplayPort, Color Calibration Pro, Screen split 2.0, FreeSync, Game mode, Black Stabilizer , VESA
Kód:  WK060a1l9 Produktové číslo:  32UD88-W.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" LG 32UD88-W

Spoločnosti LG sa v modeli UD88-W podarilo skombinovať nekompromisnú obrazovú kvalitu s exkluzívnym vzhľadom, funkčným stojanom a širokými schopnosťami konektivity. Na vás je už len, využiť jeho pokročilé schopnosti na prácu a zábavu. Mimoriadne jemné rozlíšenie, krátka odozva, herná optimalizácia a kalibrované farby. Displej minimalizuje rozdiely farieb v širokom farebnom gamute a farebnej teplote. Taká reprodukcia poteší nielen filmových fanúšikov a hráčov, ale aj vývojárov, grafikov, dizajnérov a editorov videa, ktorým na luxusnej pracovnej ploche precízne zobrazí každý detail.

Kľúčové vlastnosti

  • 1,07 miliardy farieb (99 % pokrytie priestoru sRGB)
  • rozlíšenie 4K UHD na veľmi jemný raster (veľkosť bodu 0,1554)
  • nemenná kvalita zobrazenia pri pohľade z uhla vďaka technológii IPS
  • herné režimy (FPS, RTS)
  • zosvetlenie tmavých oblastí (Black Stabilizer)
  • 14 možností rozdelenia plochy, vrátane režimov obraz v obraze (PIP)
  • podpora AMD FreeSync na rýchlejšie vykresľovanie obrazu
  • továrensky kalibrované, plus možnosť hardvérovej kalibrácie (True Color Pro)
  • šetrný obraz bez blikania (Flicker Safe)
  • dynamická akčná synchronizácia na redukciu input-lagu (DAS)
  • flexibilný podstavec s výškovou nastaviteľnosťou (110 mm) a funkciou Pivot

Nevídaný obraz

Displej pokrýva 99 % štandardu sRGB, a tak sa zobrazovaný obsah zhoduje s kvalitou originálneho zdroja. Obraz bude presne taký, ako jeho autori zamýšľali. Technológia IPS dosahuje minimálnych zmien v teplote farieb pri pohľade z ostrého uhla. Nádherný obraz si vďaka tomu budete môcť vychutnať za každej situácie. Okrem širokého zorného uhla má antireflexný poťah minimalizujúci odlesky, aby vás naozaj nič nerušilo.

Efektívne využitie

Funkcia Split Screen 2.0 zvyšuje produktivitu pomocou jedného zo 14 prednastavených režimov rozdelenia obrazovky, zahŕňajúci aj 4 režimy obrazu v obraze (PIP). Exkluzívny stojan Arcline nielen dobre vyzerá, ale rovnako umožňuje výškové nastavenie v rozsahu 110 mm, naklápanie (-3 °/+ 20°) aj otočenie o 90° (Pivot). V prípade potreby nie je problém ani uchytenie na kompatibilné držiaky VESA 100 × 100 mm.

Moderná konektorová výbava

Na pripojenie obrazu môžete využiť dva porty HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, a dokonca aj USB-C, ktoré sa stávajú moderným štandardom na zobrazovanie v rozlíšení 4K/60 Hz, dobíjanie mobilných zariadení až do 60 W aj dátový prenos. Využiť môžete tiež výstup pre slúchadlá a integrovaný USB hub.

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Jak to vypadá s dostupností dnes?

Dobry den, prosim "4 módy obrazu v obraze (PIP)" znamena, ze mozem pripojit dva zdroje? Napr. Mac a PC zaroven? Resp., ktory monitor, okrem Dell "multi client" moze pripojovat a sledovat viac zdrojov sucasne? Dakujem, pma

Tento model máte v nabídce již nějakou dobu, a proto jsem se chtěl zeptat na přibližný termín vydání. Alespoň řádově, jestli se jedná o měsíc, 3 měsíce 6 měsíců a nebo rok. Nižší řada v menší velikosti LG 27UD68-W je na trhu už pár měsíců a nedávno přibyly varianty v černé barvě a také vyšší i nižší modely 27UD58-B a 27UD88-W. Momentálně zvažuju jestli počkat na tento větší model nebo koupit menší 27UD88-W a nebo starší 31MU97Z-B, podle toho, kdy by měl model 32UD88-W vyjít.

Diskusia a poradňa k 32" LG 32UD88-W
Príslušenstvo pre 32" LG 32UD88-W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" LG 32UD88-W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" LG 32UD88-W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" LG 32UD88-W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" LG 32UD88-W.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií