Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

32" Panasonic VIERA TX-L32X5E

Zobraziť katalóg
32" Panasonic VIERA TX-L32X5E
4,4 6 hodnotení
Televízor LED, úhlopříčka 80 cm, 1366x768, DVB-T/C tuner, 3xHDMI, SCART, USB, SD/SDHC,
Kód:  WY288i Produktové číslo:  TX-L32X5E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Panasonic VIERA TX-L32X5E

Televizor Panasonic VIERA TX-L32X5 zaujme fascinující výbavou, za kterou není třeba platit přehršel peněžních prostředků. Využívá moderní zobrazovací technologii IPS, díky které zajišťuje téměř neomezené pozorovací úhly, maximálně věrné podání barev i výborné odlišení jednotlivých detailů. Obrazovou kvalitu dále podporuje ekonomické podsvětlení LED, se kterým je k projekci vyžadováno jen minimum elektrické energie. Stačí spustit vysílání jednoho z dvojice interních tunerů pro příjem digitálního pozemního a kabelového vysílání, nebo připojit libovolná další zařízení s využitím trojice portů HDMI. Nebylo zapomenuto ani na využití s moderními konzolemi, pro které je připraven speciální herní režim.

Jednoduše zasuňte do konektoru USB flash disk nebo vysokokapacitní paměťovou kartu Secure Digital a užijte si dříve uložené fotografie, video klipy a hudbu přímo na velké obrazovce TV VIERA. Fotografie a video klipy můžete doplnit rámečky nebo jinými efekty a sestavit prezentaci i s doprovodem hudby. Je podporována celá řada formátů, takže můžete poslouchat hudbu ze souborů v počítači a filmy z internetu přímo na obrazovce svého televizoru.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!
Šírka
76,1 cm Hotovo!
Výška
51,7 cm Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
76,1 cm Hotovo!
Výška
51,7 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
46,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32" Panasonic VIERA TX-L32X5E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Panasonic VIERA TX-L32X5E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Panasonic VIERA TX-L32X5E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Panasonic VIERA TX-L32X5E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Panasonic VIERA TX-L32X5E.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií