Vyhraj lístky na EURO 2024

32" Samsung UE32M4002

Zobraziť katalóg
32" Samsung UE32M4002
4,7 3 hodnotení
Televízor – LED, 80cm, HD ready, PQI 100 (50Hz), DVB-T2/C, H.265/HEVC, 2x HDMI, USB, CI+, repro 2x 10W, VESA 100x100, energ. trieda A
Kód:  WR184b3 Produktové číslo:  UE32M4002AKXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung UE32M4002


Doprajte si lepší vizuálny zážitok

Samsung televízory radu M4000 od vás očaria hneď niekoľkonásobne. Sledovaný obsah si užijete vo väčších detailoch vďaka HD rozlíšeniu. Prehrávané video bude s technológiou úpravy kvality v reálnom čase ostrejšie. Milovníci filmov a hudby ocenia podporu širokej škály formátov, hráči hier potom špeciálny herný režim.

Skvele ostrý zážitok aj pri lacných televízoroch Samsung

Nechajte sa uniesť čistým obrazom bez skreslenia vďaka technológii Clean View, ktorá analyzuje a vylepšuje prehrávané video. Aj vďaka nej dosahuje Samsung televízor UE32M4002 index kvality obrazu (PQI) 100. A hodnota Motion Rate 50 sa postará o lepší zážitok pri športových alebo akčných scénach.

Pokročilá obrazová technológia

Na obrazovke Samsung televízora UE32M4002 si budete môcť konečne užiť realistické podanie farieb. Technológia Wide Colour Enhancer sa stará o presnú reprodukciu farebného spektra a pôsobivejší vizuálny zážitok v porovnaní s inými TV. S jej pomocou sa v sledovanom video obsahu zobrazia aj tie odtiene, ktoré doteraz splývali s okolitými tónmi.

Video vo vysokom rozlíšení

Zabudnite na nejasné, rozmazané a inak nekvalitné zábery. Vychutnajte si ďaleko detailnejšie scény, než aké vám mohli ponúknuť obyčajné televízory. Obrazovka Samsung televízora UE32M4002 s rozlíšením 1 366 × 768 bodov bude perfektným premietacím plátnom ako pre najnovšie snímky, tak aj pre obľúbené televízne programy.

Viac druhov zábavy

Pripojte k LED TV Samsung externé USB zariadenie a premeňte ho na centrum multimediálnej zábavy. Využite dvojicu reproduktorov s celkovým výkonom 20 W na počúvanie obľúbenej hudby vo vyššej kvalite alebo si pustite uložené filmy a seriály. Váš Samsung televízor podporuje prehrávanie rozmanitých formátov.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
74,5 cm Hotovo!
Výška
46,5 cm Hotovo!
Hĺbka
15 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
44,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,9 cm Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma tato tekevize scart

V návodu jsem si přečetla, že si musím dokoupit "upevnění na zeď", které není součástí Samsung UE32M4002. Koupila jsem držák Solight, který je kompatibilní držák na tv, ale není možné jej přichytit. Potřebuji držák pro montáž na zeď. Je psáno, že jej musím přikoupit. Lze si držák pro montáž na zeď u Vás přikoupit?

Zdravím, je tam aj zabudovaný dvb-t tuner? Neni treba kupovat set-top box a antenu? Dakujem.

Dobrý den dá se k té televizi pripojit internet ?

Dobrý den. Je možné k této televizi nějakým způsobem připojit sluchátka?

Jaky je rozdil mezi monitorem a moderni tv? Prijde mi to všechno stejny posledni dobou.

TV Samsung UE32M4002 má jen konektory HDMI.Jdou k této TV připojit i videorecorder a DVD přehravač,které mají jen konektory SCART?Václav

Dobrý deň, v popise je DLNA funkcia, ale táto funkcia nieje nikde v nastaveniach televízie, ani v priloženom manualy, a tak sa pýtam ako to DLNA urobiť. K televízii mám priložený set-top-box ktorý je pripojený k modemu cez LAN kábel ak to pomôže.

Dobrý den, prosím umožňuje tento model TV také nahrávání pořadů na USB? Děkuji

Zdravím chci se zeptat máte nekde k teto televizi i drzak na stěnu diky,popr jestli by jste mi sem mohly poslat adresu diky moc

Diskusia a poradňa k 32" Samsung UE32M4002
Príslušenstvo pre 32" Samsung UE32M4002 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Samsung UE32M4002. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Samsung UE32M4002. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Samsung UE32M4002. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Samsung UE32M4002.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií