Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

32" Sony Bravia KDL-32WD600

Zobraziť katalóg
32" Sony Bravia KDL-32WD600
5 1 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 80 cm, X-Reality PRO, HD Ready 1366×768, DVB-T/C, Motionflow XR 200 Hz, 2× HDMI, 2× USB, SCART, CI+, LAN, Wi-Fi, Miracast, USB nahrávanie na HDD, reproduktory 10 W, energ. trieda A
Kód:  WS1025f Produktové číslo:  KDL32WD600BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Sony Bravia KDL-32WD600

vypnuté
Sony Bravia KDL-32WD600

Úžasné zážitky v HD kvalite

vypnuté
Sony Bravia KDL-32WD600
Zábava pre každého

Elegantné tvary štýlového televízora umocnia moderný dizajn vášho interiéru. Štíhly rámček nechá vyniknúť kvalitu obrazu, ktorá prekonáva rozlíšenie HD Ready. Dynamický zvukový sprievod dokreslí obraz, a tým vás vtiahne do deja na obrazovke.

vypnuté
Sony Bravia KDL-32WD600
Jednoduché zdieľanie fotografií

Photo Sharing Plus je pre vás a vašich priateľov jednoduchým spôsobom, ako sa môžete podeliť o fotografie a videá na veľkej obrazovke. Vyžeňte z televíznej obrazovky svoje obľúbené hviezdy, pretože vaši priatelia sa s vami podelia o výnimočné okamihy - pomocou až 10 zariadení.

vypnuté
Sony Bravia KDL-32WD600
Zobrazte smartfón na veľkej obrazovke

Zrkadlenie obrazovky vám umožní vychutnať si obsah a aplikácie vo vašom smartfóne na obrazovke televízora Sony. Zväčšite všetky svoje spomienky a vychutnajte si ich na veľkej obrazovke s rodinou a priateľmi.

vypnuté
Sony Bravia KDL-32WD600
Prehrávanie prostredníctvom USB

Prehrávajte hudbu, videoklipy a prezerajte si zbierky fotografií na televízore prostredníctvom prehrávania rôznych formátov z rozhrania USB. Vďaka podpore celého radu kodekov môžete zažiť absolútnu univerzálnosť formátu.

vypnuté
Sony Bravia KDL-32WD600
Tenký a elegantný

Tento televízor vďaka tenkému profilu elegantne zapadne do vašej obývačky. Je dokonalý na pripevnenie na stenu a vďaka diskrétnemu, úzkemu rámčeku sa budete môcť sústrediť výhradne na obraz a nie na rám.

Vyriešte večný problém s káblami a schovajte ich pod unikátnym stojanom.

vypnuté
Sony Bravia KDL-32WD600

Vďaka tenkému profilu a úzkemu rámu vyzerá tento televízor dobre, nech je zapnutý alebo vypnutý.

vypnuté
Sony Bravia KDL-32WD600
vypnuté
Sony Bravia KDL-32WD600
Dokonalé rozlíšenie

Fanúšikovia športových prenosov a akčných filmov si prídu na svoje vďaka technológii Motionflow XR. Ďalšou významnou technológiou je X-Reality PRO, ktorá dokáže inteligentne navýšiť rozlíšenie, ak zdroj nedosahuje plné HD Ready.

ŠPECIFIKÁCIA
  • Veľkosť obrazovky 80 cm (32")
  • ROZLÍŠENIE HD Ready

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
HD Ready Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1366 × 768 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,5 cm Hotovo!
Výška
48,1 cm Hotovo!
Hĺbka
17,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
44,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer. Chcel by som sa spýtať či je možné sa nejako skrz tento televízor pripojiť na nejaký internetový prehliadač. Pripadne či niečo také vôbec podporuje tento televízor.

Diskusia a poradňa k 32" Sony Bravia KDL-32WD600
Príslušenstvo pre 32" Sony Bravia KDL-32WD600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Sony Bravia KDL-32WD600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Sony Bravia KDL-32WD600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Sony Bravia KDL-32WD600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Sony Bravia KDL-32WD600.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií