Rapture AP+ plus nový vizuál

34" Acer XR342CKbmijqphuzx Gaming

Zobraziť katalóg
34" Acer XR342CKbmijqphuzx Gaming
LCD monitor – prehnutý, QHD 4K 3440x1440 21:9, IPS, 1ms, 75Hz, 300cd/m2, 100M:1, HDMI 2.0 (MHL), DP, miniDP, DP Out, USB3.1 Type C, USB3.0 Hub, HDR Ready, AMD AdaptiveSync, HGT Adj, WideColorGamut sRGB, 6color adjustment, Flickerless, BlueLightFilter, LowDimming, ComfyView, ZeroFrame, PIP/PBP, Navigation Key, VESA, repro 2× 7W DT
Kód:  WO097h8e7 Produktové číslo:  UM.CX2EE.009

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" Acer XR342CKbmijqphuzx Gaming

Moderný monitor so slušnou výbavou a zakriveným displejom vám dodá špičkový zážitok pri hraní hier či sledovaní filmov. Masívna 34" uhlopriečka disponuje pomerom 21 : 9, vysokým QHD rozlíšením a 100 % farebným gamutom sRGB. Sýte farby oživia váš herný svet, a so zakrivením podľa prirodzeného ľudského pohľadu vás monitor Acer XR342CKbmijqphuzx vtiahne do nekončiaceho dobrodružstva.

Kľúčové vlastnosti monitora Acer XR342CKbmijqphuzx

  • Zakrivený 34" displej s pomerom strán 21 : 9
  • Jemné rozlíšenie QHD (3 440 × 1 440 px)
  • Perfektné podanie farieb – WideColorGamut sRGB
  • Vysoká obnovovacia frekvencia 75 Hz
  • Technológia pre ochranu očí
  • IPS panel so širokými pozorovacími uhlami a neskreslenými farbami
  • Špičkové audio vďaka DTS Sound
  • Podpora AMD FreeSync (Adaptive-Sync)
  • Matný povrch ComfyView

Technológia Adaptive-Sync

Rozlúčte sa s trhaným obrazom vďaka technológii Adaptive-Sync v monitore Acer XR342CKbmijqphuzx. Po tom, čo uvidíte svoje obľúbené hry bežať plynulejšie, než sa vám kedy snívalo, už nikdy nebudete hrať bez nej.

Stále pohodlie s technológiami pre ochranu očí

Bojujte celé hodiny vďaka technológiám Acer EyeProtect's Flicker-less, Blue-light Filter, ComfyView a Low-dimming, ktoré chránia váš zrak. Doprajte úľavu aj svojmu krku vďaka flexibilnému nastaveniu sklopenia a úprave výšky displeja Acer XR342CKbmijqphuzx.

Prémiový zvuk vďaka DTS Sound

Reproduktory s DTS Sound zabezpečujú pôsobivý zvuk, ktorý by ste od monitora nikdy nečakali. Zahoďte svoje staré stolové reproduktory a vychutnajte si pri svojej hre prvotriedny zvuk, ktorý vás vtiahne do deja.

 

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!
Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ve vámi udané specifikaci píšete, že monitor má 1ms odezvu. Ve specifikaci výrobce (přiložené soubory) je uvedeno 5ms. Která hodnota platí? Myslím si, že 1ms nebude pravda

Dobrý den, je tento monitor vhodný pro PS4 Pro? Děkuji

Diskusia a poradňa k 34" Acer XR342CKbmijqphuzx Gaming
Príslušenstvo pre 34" Acer XR342CKbmijqphuzx Gaming Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" Acer XR342CKbmijqphuzx Gaming. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" Acer XR342CK bmijqphuzx Gaming. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" Acer XR342CK bmijqphuzx Gaming.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií