Alza pre firmy

34" HP EliteDisplay S340c

Zobraziť katalóg
34" HP EliteDisplay S340c
LCD monitor - prehnutý, antireflexný, WQHD 3440 x 1440, 21:9, 6ms, 300cd/m2, 3000:1, HDMI 2.0, DisplayPort, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1, HD webkamera, 4x 7W reproduktory (V4G46AA)
Kód:  HPBM2007q Produktové číslo:  V4G46AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" HP EliteDisplay S340c

Na prehnutom, extra veľkom a kvalitnom monitore HP EliteDisplay S340c ľahko zvládnete každú pracovnú úlohu a pridáva aj perfektné možnosti pre usporiadanie videokonferencie, za čo si vyslúžil certifikáciu Skype for Business. Ostrosť písma na 34" obrazovke udrží rozlíšenie WQHD (3 440 × 1 440) a živé farby aj temnú čiernu odkiaľkoľvek, potom poskytne zobrazovacie technológie VA. Extra širokouhlá obrazovka (21 : 9) zastúpi dvojicu monitorov, aby ste mali pred očami všetky potrebné okná. Oproti dvojici monitorov je však HP EliteDisplay S340C ergonomicky zahnutý tak, aby ste prirodzene vnímali čo najväčšiu plochu.

Kľúčové vlastnosti monitora HP EliteDisplay S340c

  • 34" veľký, extra širokouhlý displej pre efektívny multitasking
  • Prehnutie pre prirodzené vnímanie veľkej uhlopriečky
  • Jemný, ostrý obraz vďaka rozlíšeniu WQHD (3 440 × 1 440)
  • Technológia VA pre živé farby a temnú čiernu odkiaľkoľvek (178° zorný uhol)
  • S výsuvnou webkamerou, mikrofónom a zvukom Bang & Olufsen so 4 reproduktormi
  • Rozhranie USB-C pre obraz i napájanie + DP a HDMI

Konferencia vo veľkom štýle na HP EliteDisplay S340c

HP EliteDisplay S340C ručí certifikáciou Skype for Business za reálnu videokomunikáciu s kolegami, externistami aj obchodnými partnermi, ako by ste sedeli tvárou v tvár. V monitore HP EliteDisplay S340c je preto všetko potrebné - webkamera, konferenčné klávesové skratky, mikrofón a reproduktory so zvukom vyladeným expertmi z Bang & Olufsen. Kamera je výsuvná, takže máte istotu, že vysiela len v požadovaných okamihoch. V systéme Windows 10 s funkciou Windows Hello potom stačí kamere len vaša tvár pre bezpečné prihlásenie.

HP EliteDisplay S340c ako najlepší partner moderných zariadení

HP EliteDisplay S340c vyhovie po boku najmodernejších mobilných zariadeniach, ktoré dokážu naplno využiť vysoké rozlíšenie QHD. Monitor ponúka osvedčené vstupy DisplayPort 1.2 a HDMI. Najväčšou výhodou monitora HP EliteDisplay S340c je však viacúčelový port USB-C. Pripojte kompatibilnú elektroniku (notebook, tablet, mobil...) a cez USB-C prenesiete obraz a z monitora naopak prebieha dobíjanie pripojeného zariadenia (až 60 W).

Parametre a špecifikácia

Trieda energetickej účinnosti
C Hotovo!
Ďalšie funkcie
Webkamera Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Typická spotreba
70 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie
Webkamera Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti
C Hotovo!
Typická spotreba
70 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!
Maximálna spotreba
185 W Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 34" HP EliteDisplay S340c Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" HP EliteDisplay S340c. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" HP EliteDisplay S340c. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" HP EliteDisplay S340c. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" HP EliteDisplay S340c.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií