Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

34" LG 34UC98 Curved Ultrawide

Zobraziť katalóg
34" LG 34UC98 Curved Ultrawide
4,5 8 hodnotení
LCD monitor prehnutý, QHD 3440x1440, IPS, LED, 5ms, 300cd / m2, 1000: 1, 2x Thunderbolt, 2x HDMI, 2x USB, DisplayPort, FreeSync, VESA 100x100, repro 2x 7W, čierno-strieborný
Kód:  WK060a1o6 Produktové číslo:  34UC98-W.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

34" LG 34UC98 Curved Ultrawide

Elegantný profesionálny monitor určený pre graficky náročných používateľov s extrémnym rozlíšením QHD, ultraširokým pomerom strán 21:9 a ohnutou obrazovkou. Monitor je ideálny pre všetkých filmových fanúšikov, hráčov, ale aj vývojárov, grafikov, dizajnérov a editorov hudby a videa, ktorým poskytne luxusnú pracovnú plochu s vysokou kvalitou zobrazenia. Kvalitný IPS displej s 10-bitovým zobrazením farieb a 99 % pokrytím sRGB zaistí špičkový obraz aj pri pohľade z ostrého uhla.

Kľúčové vlastnosti

  • Úžasne ohnutá obrazovka s uhlopriečkou 34"
  • Perfektné zobrazenie farieb osloví aj náročných grafikov
  • Skvelé možnosti nastavenia obrazu na pohodlný multitasking
  • K dispozícii dva porty Thunderbolt
  • Poteší možnosť pohodlného využívania portov USB 3.0 s rýchlym nabíjaním
  • Nachystané špeciálne herné režimy na zvýšenie zážitku
  • Vstavané reproduktory s funkciou vylepšeného zvuku MaxxAudio
  • Továrensky kalibrované farby
  • Technológia AMD Freesync

Stvorený na multitasking

Pomer strán 21:9 prináša oveľa lepšie podmienky na prácu vo viacerých programoch naraz. Ak budete tvoriť dokumenty uvidíte viac strán na jednom monitore, priamo pri ich tvorbe môžete vo vedľajšom okne vykonávať výskum, skrátka budete pracovať čo najefektívnejšie a najpohodlnejšie. Vďaka funkcii splitscreen pokojne až v 4 programoch naraz vrátane počítačov MAC.

Veľmi ľahko pripojíte aj druhý zdroj obrazu. Pokojne si môžete vyčleniť jeden na výstup z hernej konzoly a na druhom vám pobeží počítač so zapnutým prehliadačom. Ide o pomerne návykovú a dokonale prínosnú záležitosť.

Ide to aj bez blikania

Okrem režimu na čítanie dokáže vaše oči šetriť aj inovatívna technológia spoločnosti LG na odstránenie blikania podsvietenia spôsobenej jeho intenzitou (Flicker Safe). Vďaka kombinácii týchto dvoch nástrojov si budete môcť naplno a pohodlne užívať hranie, sledovanie filmov, čítanie či surfovanie ako dlho budete chcieť. Technológia AMD Freesync zabezpečí synchronizáciu snímkovej frekvencie medzi monitorom a grafickou kartou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pokud svůj Apple MacBook Pro připojím pomocí Thunderbolt konektoru, bude se monitor chovat jako USB Hub nebo musím USB připojit zvlášť?

Dobrý den, chci si zakoupit tento monitor a zároveň kalibrační sondu. Kterou kalibrační sondu bych měl koupit tak aby byla schopna správně skalibrovat i prohnutý monitor... jelikož sonda musí být přímo na obrazovce.

Dobry den, radeji bych si zakoupil "novy" monitor na misto "zanovniho". Budete mit monitor LG 34UC98 jeste v nabidce ?

Dobry den, chcel by som sa opytat ci je v baleni thunderbolt kabel. vdaka

Diskusia a poradňa k 34" LG 34UC98 Curved Ultrawide
Príslušenstvo pre 34" LG 34UC98 Curved Ultrawide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" LG 34UC98 Curved Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" LG 34UC98 Curved Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" LG 34UC98 Curved Ultrawide. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" LG 34UC98 Curved Ultrawide.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií