AD homeoffice PET

34" LG 34UM67-P

Zobraziť katalóg
34" LG 34UM67-P
4,5 4 hodnotení
LCD monitor IPS, 5M: 1, 300cd / m2, 5ms GTG, 2560x1080, 2x HDMI, DVI-D, Display Port, repro
Kód:  WK060a1o12 Produktové číslo:  34UM67-P.AEU Stránky výrobcu

34" LG 34UM67-P

Monitor UM67 od renomovanej firmy LG zaujme nielen u ltraširokouhlým prevedením, ale tiež ďalšími jedinečnými parametrami. Vďaka technológii FreeSync vyčnieva nad ostatnými modelmi bezchybným vykreslením rýchlych scenérií, aby ste si plne vychutnali hry, vrátane 3D, na vysokej úrovni. Odstraňuje trhanie obrazu, ktoré sa vyskytuje pri rozdiele medzi snímkovou frekvenciou grafickej karty a obnovovacou frekvenciou monitora.

Nechajte sa unášať panoramatickým obrazom v brilantnej jasnosti. Pomer strán 21: 9 a skrátená doba odozvy urobí filmy i hry viac pohlcujúce. Potrebujete pracovať? Šírka uľahčuje prezeranie viac dokumentov naraz, takže medzi nimi nemusíte neustále otáčať. Obstojí aj pri úprave fotografií. Displej pokrýva 99% farebného štandardu sRGB, takže servíruje obraz v úplnej zhode s predstavami autorov. Aj keď ste akční a v pohybe pred obrazom, IPS obraz vyzerá skvele z akéhokoľvek uhla.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi univerzálne použitie vrátane herného a grafického
  • Hladké vykreslenie pohybu bez trhania (FreeSync)
  • Mimoriadne presné zobrazenie farieb (99% sRGB)
  • Veľká plocha panoramatického pomeru (21: 9)
  • Minimalizovať oneskorenia obrazu pomôže v hrách
  • 4-screen splitter - rozdelenie obrazovky na štyri nezávislé plochy
  • Uvidíte aj v tmavých častiach scény
  • Odstraňuje blikanie panelu (flicker)
  • Vlastní aj pripravené herné režimy

Pripravený pre hry

Dynamic Action Sync minimalizuje vstupné oneskorenie, a tak dokáže vyobraziť aj zbesilú akciu v reálnom čase. Nikto sa vám neschová v temnom kúte alebo v uličke - technológia Black Stabilizer analyzuje najtemnejšie oblasti scén a zosvetľuje ich, takže nikoho neprehliadnete a nikto sa pred vami neschová. Neprehliadnete ani zbraň na zemi.

Do každého scenára

Nastavte si pre svoju hru alebo prácu optimálne podmienky. Vždy si môžete vybrať najlepší spôsob pre vaše úmysly, aby ste z obrazovky vyťažili maximum. Vopred pripravené sú hneď tri herné režimy: dva pre first-person strielačky a režim RT. Alebo si môžete nastaviť vlastný profil.

Pohodlie pre oči

Okrem vynikajúceho zobrazenia poteší aj technológia na minimalizáciu únavy očí. Parádneho obrazu si tak užijete dlhšie. Nová technológia stmievanie minimalizuje blikanie, ktoré zbytočne zaťažuje oči. Vďaka tomu budú dlhšie seansy pri počítači komfortnejšie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 34" LG 34UM67-P
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 34" LG 34UM67. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 34" LG 34UM67-P. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 34" LG 34UM67-P. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 34" LG 34UM67.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií