Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD elektro

39" Gogen TVF 39276 WEB

Zobraziť katalóg
39" Gogen TVF 39276 WEB
4,0 4 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 99 cm, 200 Hz, Full HD 1920 x 1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, 2x HDMI, SCART, USB, HbbTV, webový prehliadač, USB nahrávanie, hotelový režim, energ. trieda A
Kód:  WG9539l Produktové číslo:  GOGTVF39276WEB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

39" Gogen TVF 39276 WEB

Moderný LED televízor Gogen sa ľahko stane stredobodom vašej obývacej izby. Skúsenosti digitálneho vysielania s čistým ostrým obrazom, filmy z USB disku či videá na YouTube. Vďaka technológii LED má prístroj výborný dynamický kontrast a vysoký jas, čo znamená plné farby a hlbokú čiernu. O ideálnu ostrosť sa zase postará hrebeňový filter, ktorý vylepšuje čistotu preneseného obrazu. Okrem plného Full HD rozlíšenia vás nadchne celý rad inteligentných aplikácií.

Kľúčové vlastnosti

  • Ostrý Full HD obraz s kontrastnými farbami
  • Prístup k podrobným informáciám o vysielaných reláciách
  • Sledovanie televízneho vysielania v tablete alebo smartfóne
  • Prezeranie multimediálneho obsahu (fotky, videá, hudba) z tabletu/inteligentného telefónu
  • Ovládanie televízora prostredníctvom tabletu alebo smartfónu
  • Na ovládanie internetového prehliadača je možné použiť bezdrôtovú klávesnicu a myš
  • Integrovaný WiFi modul 

Smart Center - vyspelé technológie v pohodlí domova

S technológiou Smart Center získava ovládanie inteligentného televízora úplne nový rozmer vďaka prepojeniu s tabletom alebo smartfónom. Prináša dokonalý prehľad o televíznom programe s podrobnými informáciami o programoch, pohodlné ovládanie dotykom na displeji tabletu alebo ovládanie hlasom v českom jazyku. A dokonca dokáže preniesť televízne vysielanie na displej tabletu, rovnako ako fotky a videá z tabletu prezentovať na obrazovke televízora. Samozrejmosťou je pokročilé EPG, nahrávanie relácií televízneho vysielania a pohodlný prístup k aplikáciám Smart TV, vrátane prepracovaného ovládania internetového prehliadača vášho inteligentného televízora.

Voľný prístup na internet

Internetový prehliadač vám umožní voľný prístup na internet a zaujímavé predinštalované internetové aplikácie vás zaručene zabavia. Na ľahšie ovládanie internetu vám značka Gogen ponúka aplikáciu Smart Remote Control, vďaka ktorej premeníte svoj mobil na diaľkový ovládač a veľmi ľahko surfujete prostredím internetu. Pri zakúpení televízora Gogen máte jedinečnú možnosť využívať ponuku videopožičovne Topfun, ktorá obsahuje atraktívnu ponuku filmov vrátane hollywoodskych trhákov.

VOYO v televízoroch GoGEN

Aplikácia VOYO v televízoroch GoGEN je ďalším krokom smerom k používateľom inteligentných zariadení, ktorí si jej prostredníctvom môžu vychutnať viac ako dvetisíc filmov a seriálov zo zahraničnej aj domácej produkcie, rozsiahlu databázu pôvodných relácií televízie Nova a aj množstvo exkluzívnych športových prenosov na NOVA SPORT. VOYO ponúka aj niekoľko dielov obľúbených seriálov televízie Nova ešte pred ich odvysielaním v televízii. To všetko v najvyššej obrazovej kvalite a bez reklám.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
39" (99,06 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
39" (99,06 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
89 cm Hotovo!
Výška
56 cm Hotovo!
Hĺbka
22,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
52,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 39" Gogen TVF 39276 WEB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 39" Gogen TVF 39276 WEB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 39" Gogen TVF 39276 WEB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 39" Gogen TVF 39276 WEB.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií