Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

3D Factories ProfiMaker 0,5mm

Zobraziť katalóg
3D Factories ProfiMaker 0,5mm
3D tlačiareň - tlačová plocha 400x 260x 190mm, celkový modelovací priestor 19760cm3, tryska 0,5mm, rýchlosť tlače až 80mm/s, tlačový materiál: struna 1,75mm ABS, PLA; konektor USB
Kód:  DF112 Produktové číslo:  S061120 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

3D Factories ProfiMaker 0,5mm Predaj skončil

3D Factories ProfiMaker 0,5mm

3D tlačiareň prináša revolučný spôsob, ako zhmotniť vaše predstavy o ľubovoľnom predmete. Tlačiareň modeluje strunou z ekologickej PLA alebo ABS plastu, ktorý taví a nanáša vo vrstvách na podložku. Výsledný objekt je presný a po vychladnutí aj dosť pevný. Struny sú dostupné v rôznych farbách. Model radu ProfiMaker je ideálny na tlač väčších objektov. Tento konkrétny pracuje s dávkovacou tryskou s priemerom 0,5 mm, čím dosahuje vysokú rýchlosť na úkor jemných detailov spracovania. Súčasti tlačiarne sú vyrobené z kvalitných zliatin hliníka a morenej ocele. Namáhané súčasti, ako je podávacie koliesko extruderu a vodiace tyče, sú upravené tak, aby vydržali aj pri dlhodobej prevádzke.

To, čo bolo doteraz dostupné len malej skupine ľudí z veľkých korporácií, je teraz možné mať na stole svojej pracovne. Iste sa uplatní projektantom všetkého druhu a v spoločnostiach zaoberajúcich sa návrhom výrobku, kedy im poskytne prototyp pred prípadnou masovejšou výrobou či ako stroj priamo na výrobu jedinečných konštrukčných prvkov, ktoré by na veľkých strojoch vyšli ďaleko drahšie. Do budúcnosti predstavujú 3D tlačiarne aj možnosť, ako si kúpiť výrobok a miesto dodania prepravcom si ho jednoducho vytlačiť. Vaše vlastné modely si vytvoríte s dodávaným softvérom G3DMAKER v prehľadnom prostredí. Program vám tiež povie, ako dlho
bude tlač trvať a koľko materiálu budete potrebovať.

Parametre a špecifikácia:

Rozlíšenie tlače:
0,25 mm

Rozmerová tolerancia:
0,1 mm

Rýchlosť:
Tlače: 80 mm/s
Posuvu: 230 mm/s

Tlačová plocha:
X: 400 mm
Y: 260 mm
Z: 190 mm
Celkom: 19760 cm 3

Maximálna teplota:
280 °C

Vstup:
2x 24 V/8 A

Príkon:
250 W

Hmotnosť:
35 kg

Vonkajšie rozmery:
600 x 700 x 500 mm

Tlačový materiál:
ABS alebo PLA struna s priemerom 1,75 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB Hotovo!
Displej
Bez displeja Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 3D Factories ProfiMaker 0,5mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D Factories ProfiMaker 0.5mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D Fabriken ProfiMaker 0,5 mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D Fabriken ProfiMaker 0,5 mm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3D gyárak ProfiMaker 0,5 mm.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií