Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

3D pero 3Doodler 2.0

Zobraziť katalóg
3D pero 3Doodler 2.0
Ceruzka - tlačový materiál PLA a ABS, napájanie 230 V
Kód:  DF200a Produktové číslo:  3DOOD-V2-EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

3D pero 3Doodler 2.0


3D pero 3Doodler 2.0

3Doodler je prvé a skutočne najlepšie pero na 3D kreslenie, ktoré vám umožní tvoriť v 3D vytláčaním ohriateho plastového vlákna, ktoré chladom takmer okamžite utvára pevnú a stabilnú štruktúru.

vypnuté
 3Doodler 2.0

vypnuté
 3Doodler 2.0

Kľúčové vlastnosti

  • Kreslenie v 3D.
  • Ľahké pero na pohodlné kreslenie.
  • Dve rýchlosti vytláčania vlákna.
  • Funkcia dvojkliku na automatické vytláčanie vlákna.
  • Vhodné pre pravákov aj ľavákov.
  • Vlákna v mnohých farebných vyhotoveniach.

Použite svoju fantáziu

Vytvorte si pôsobivé bytové doplnky, originálne šperky alebo vlastné modely čohokoľvek, čo vám napadne. Zaujíma vás technológia 3D tlače, ale nemáte dosť finančných prostriedkov, aby ste si zaobstarali 3D tlačiareň? Ponúkame vám ekonomickejšie riešenie v podobe 3D pera.

vypnuté
 3Doodler 2.0

vypnuté
 3Doodler 2.0

Ako pero funguje?

3D pero vytláča vyhrievaný plast, ktorý sa rýchlo ochladzuje a tuhne do stabilnej štruktúry. Pero je možné používať na vytváranie plochých tvarov na papieri, ktoré môžete následne odlepiť, alebo môžete vytvárať 3D objekty priamo vo vzduchu. Vzniknú tak objekty limitované len vašou fantáziou a zručnosťou. Vzhľadom na to, že je 3Doodler vlákno priľnavé k iným plastom, možno s ním opraviť aj drobné plastové predmety. Ako stavebný materiál vám poslúži vysokopevný ABS plast alebo PLA plast s dobrou ekologickou odbúrateľnosťou. Oboje je dostupné v mnohých farebných vyhotoveniach.


Vhodné pre pravákov aj ľavákov

Nezáleží, ktorou rukou tvoríte. Ide iba o to, čo vám dovolí vaša predstavivosť. 3Doodler je ideálnym 3D perom pre pravákov aj ľavákov. Funguje na rovnakom princípe ako pentilka, ale v našom prípade 3Doodler vytláča slabé plastové vlákno, z ktorého môžete vytvarovať umelecké dielo alebo praktický výrobok.

vypnuté
 3Doodler 2.0

vypnuté
 3Doodler 2.0

2 druhy plastových tyčiniek

3Doodler disponuje dvojitým nastavením teploty. Nižšia teplota pre PLA tyčinky, vyššia pre ABS tyčinky. Je na vás, ktorý typ materiálu si vyberiete. V balení nájdete 25 tyčiniek. Dĺžka tyčinky je 25 cm. Celkovo v balení nájdete 6,25 m tyčiniek. Vyberať si môžete z viac ako 50 farebných odtieňov.


ABS

ABS je amorfný termoplastický kopolymér a je to najpoužívanejší materiál v 3D tlači. Výhodou je predovšetkým zdravotná neškodnosť, odolnosť voči vysokým aj nízkym teplotám a mechanickému poškodeniu.

vypnuté
 3Doodler 2.0

vypnuté
 3Doodler 2.0

PLA

PLA sa odlišuje tým, že je vyrobený z obnoviteľných zdrojov. Hlavnou surovinou na jeho výrobu je rastlinná biomasa (kukuričný škrob) a prírodné látky, ako napr. celulóza. Je zdravotne neškodný a možno ho ekologicky likvidovať.


Príslušenstvo - stojanček

Skvelé odkladacie miesto na vaše 3D pero. Kapacita stojančeka je na 75 plastových tyčiniek a váš 3Doodler.

vypnuté
 3Doodler 2.0

vypnuté
 3Doodler 2.0

Príslušenstvo - súprava trysiek

Výmenné trysky a úplne nový vyhladzovací nástroj na finálnu úpravu a tvarovanie vašich kreatívnych produktov.


Príslušenstvo - pedál

Doprajte vašim prstom trochu oddychu a použite unikátny pedál, s ktorým môžete pracovať na vašich veľkých projektoch.

vypnuté
 3Doodler 2.0

vypnuté
 3Doodler 2.0

Čo všetko sa dá vytvoriť?

Ak máte fantáziu a trpezlivosť, potom máte neobmedzené možnosti. Pomocou 3D pera môžete vytvoriť pôsobivé bytové doplnky, originálne šperky, vlastné modely vlakov, lietadiel, lodí alebo automobilov rôznych značiek.


Obsah balenia

  • 1× 3Doodler 2.0 pero
  • 1× nabíjačka
  • 1× čistiaci nástroj
  • 1× nástroj na odnímanie trysky
  • 1× miniskrutkovač
  • 1× náhradná krytka
  • 50 plastových tyčiniek (AB-MIX4 + PL-MIX6)
  • 1× návod

Parametre a špecifikácia

Počet hláv
1 Hotovo!

Počet hláv

Počet hláv
1 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 3D pero 3Doodler 2.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D pero 3Doodler 2.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3Doodler 2.0 3D-Stift. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3Doodler 2.0 3D-Stift. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3D pero 3Doodler 2.0.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií