Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2

Zobraziť katalóg
3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2
Myš drôtová, USB, symetrická, laserová, 19 tlačidiel, čierna
Kód:  CONE022B Produktové číslo:  3DX-700083 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2 Predaj skončil

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2

Súprava SpaceMouse Enterprise Kit 2 – najlepšie riešenie pre CAD 

Kombinácia produktov 3Dconnexion, a to 3D myši SpaceMouse Enterprise, myši CadMouse Pro Wireless a podložky pre myš CadMouse Pad, predstavuje synergický ekosystém, ktorý jednoducho nie je možné znovu vytvoriť pomocou bežnej myši a klávesnice. 3D myš SpaceMouse Enterprise hladko pohybuje s 3D objektmi a zobrazeniami, zatiaľ čo myš CadMouse Pro Wireless ich šikovne a ľahko vyberá a vytvára.

Kľúčové vlastnosti sady SpaceMouse Enterprise Kit 2 

  • Špičková sada navrhnutá pre niekoľkohodinové práce v aplikáciách typu CAD
  • Sada SpaceMouse Enterprise Kit 2 má maximálne precízne vyhotovenie výhradne z prémiových materiálov
  • Ergonomické tvarovanie zamerané na potreby projektantov a inžinierov
  • Súčasťou balenia dvojportový USB rozbočovač
  • CadMouse Pro Wireless má ergonomické vyhotovenie a kvalitný optický snímač s rozlíšením 7200 DPI, pričom zabudovaná batéria ju udrží v chode až 3 mesiace
  • SpaceMouse® Enterprise 3D oplýva farebným LCD displejom, 12 inteligentnými funkčnými klávesmi a certifikáciou &  registráciou pre CE, FCC, KC, RCM, BSMI, RoHS, WEEE,
    Japanese Recycling Law

Súprava SpaceMouse Enterprise Kit 2 znižuje pohyb prstov skoro o 29 % 

Sada SpaceMouse Enterprise Kit 2 ponúka maximálne prirodzený a ergonomický pracovný štýl pre CAD profesionálov, ktorým znižuje pohyb prstov približne o 29 % za hodinu a zlepšuje držanie tela a polohu ruky.

SpaceMouse Enterprise Kit vám dovolí prezerať 3D modely v reálnom čase 

Prezrite si pomocou 3D myši SpaceMouse® Enterprise 3D modely so snímačom 6 stupňov voľnosti (6DOF), ktorý umožňuje presnú manipuláciu s digitálnym obsahom a polohami kamery. Jemným stlačením, ťahaním, otáčaním alebo nakláňaním ovládacieho kolieska na posun, približovanie a otáčanie 3D výkresov. Vďaka tomu sa druhá ruka uvoľní a môže súčasne používať bežnú myš na výber, vytváranie alebo úpravu modelov.

Kvalitná bezdrôtová myš CadMouse od 3Dconnexion 

Súčasťou 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit 2 je bezdrôtová myš CadMouse Pro Wireless, ktorá zaistí špičkový výkon pri zachovaní kompaktnej veľkosti. Myš je navrhnutá s nakloneným tvarom na prirodzenejšie držanie ruky, podperou pre palec s vnútorným prehnutím a poskytuje starostlivo prepracované koliesko myši CadMouse, ktoré má nové intuitívne a predvídateľné schopnosti, maximálnu trvanlivosť a vysoko presný optický senzor. Myš využíva senzor s rozlíšením 7200 DPI a zabudovaná batéria ju udrží v chode až 3 mesiace. Kvalitné spínače myši CadMouse Pro Wireless vydržia až 50 miliónov kliknutí.

Podložka CadMouse Pad zaistí stabilitu na stole 

Podložka CadMouse Pad spoločnosti 3Dconnexion bola výslovne navrhnutá tak, aby maximalizovala kvalitu skúseností z použitia CadMouse. Podložka oplýva povrchom s nízkym trením a trojvrstvovou konštrukciou, ktorá zaistí prvotriednu stabilitu. CadMouse Pad tak zvyšuje presnú kontrolu, ktorá sa pri používaní produktu CadMouse očakáva.

Súčasťou balenia SpaceMouse Enterprise Kit 2 je aj dvojportový USB rozbočovač 

Aby ste boli pri práci maximálne efektívni a početné periférie nezaberali sloty vášho počítača či pracovnej stanice, je súčasťou balenia 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit 2 aj dvojportový USB rozbočovač.

Ovládač 3DxWare® 10 

Výrobca 3Dconnexion poskytuje k produktom inteligentný softvér 3DxWare 10, ktorý ponúka jednoduchú možnosť prispôsobiť si tlačidlá myši vašim potrebám.

Parametre a špecifikácia

Šírka
15,4 cm Hotovo!
Výška
5,8 cm Hotovo!
Hĺbka
24,9 cm Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
15,4 cm Hotovo!
Výška
5,8 cm Hotovo!
Hĺbka
24,9 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, MacOS Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Tlačidlá myši

Počet tlačidiel
19× Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky myši k MacBooku

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT 2.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií