Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT

Zobraziť katalóg
3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT
4,5 2 hodnotení
Myš drôtová, USB, 3D, optická, 31 tlačidiel, jednofarebné podsvietenie, čierna
Kód:  CONE022 Produktové číslo:  3DX-700058 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT

3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT Vám ponúka všetky dôležité súčasti pre Vaše vrcholné konštruktérske výkony - SpaceMouse Enterprise , CadMouse , CadMouse Pad a dvojportový rozdeľovač. Tento celok sám výrobca nazýva "sila dvoch rúk". 3D myš CadMouse Enterprise umožňuje hladké polohovanie objektu alebo zobrazenie, myš CadMouse uľahčuje vyberanie a vytváranie objektov. CadMouse Pad je podložka zaisťujúca plynulý pohyb myši. Vďaka rozbočovaču Vám bude stačiť jeden voľný USB port na Vašom zariadení.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
SpaceMouse Enterprise
 

SpaceMouse Enterprise

Táto najvyspelejšia myš od spoločnosti 3DConnexion ponúka jednoducho použiteľné a vysoko účinné funkcie pre doposiaľ nevídané pochopenie konštrukčných návrhov v reálnom čase.

SpaceMouse Enterprise tiež predstavuje komplexné zoskupenie tlačidiel pre jednoduché ovládanie, vrátane nastaviteľných klávesov rýchlych pohľadov QuickView a špeciálnych klávesov klávesnice. Tlačidlá sú veľké ako klávesy, čo znamená oveľa menej pohybov ruky medzi myšou a klávesnicou.

CadMouse

Prvá myš na svete konštruovaná špeciálne pre profesionálov v obore CAD nesie označenie CadMouse. Opakované klikanie na koliesko myši sa stáva minulosťou. Teraz si budete dopriavať presné a pohodlné ovládanie vďaka pokročilému laserovému senzoru a vyhradenému prostrednému tlačidlu myši.

Koliesko Smart Scroll umožňuje maximálnu kontrolu a funkciu QuickZoom, pomocou ktorého priblížite presne požadované miesto.
 
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
CadMouse
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
CadMouse Pad
 

CadMouse Pad

Zoznámte sa s unikátnou podložkou pod myš CadMouse, ktorá ponúka ideálnu rovnováhu medzi rýchlosťou a presnosťou ovládania a to vďaka kvalitnej povrchovej úprave pozostávajúcej zo špeciálnych mikrovlákien.

Umožňuje myši hladké a precízne pohyby vďaka dokonalému vyváženiu medzi statickým a dynamickým trením. To v praxi znamená, že ukazovateľ myši na obrazovke sa pohne presne tak, ako zamýšľate a potrebujete.


Dvojportový rozdeľovač USB

Vďaka možnosti pripojenia SpaceMouse Enterprise a CadMouse k tomuto rozdeľovaču budete potrebovať len jeden voľný USB konektor na Vašom počítači či notebooku.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dvouportový rozbočovač USB
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
3DxWare 10
 

3DxWare 10

Prispôsobte si funkcie 3D myši SpaceMouse Enterprise a optimalizujte jej výkon na maximum pomocou interaktívneho prostredia softvéru 3DxWare 10.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
15,4 cm Hotovo!
Výška
5,8 cm Hotovo!
Hĺbka
24,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
800 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky 3D myši

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3DConnexion SpaceMouse Enterprise KIT.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií