Rapture Rapture

3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit

Zobraziť katalóg
3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit
5 1 hodnotení
Ovládač – 3D myš SpaceMouse Wirelless + puzdro, myš CadMouse Wireless + puzdro, podložka CadMouse Pad Compact, bezdrôtový prijímač USB
Kód:  CONE043a Produktové číslo:  3DX-700067 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

Špičková 3D navigácia

Unikátna bezdrôtová 3D myš v modernom kompaktnom tele vám prinesie viac efektivity a pohodlia počas práce v 3D softvére. Pracujte súčasne so SpaceMouse aj s dodávanou myšou CadMouse, každá v jednej ruke. Skvele sa dopĺňajú, takže maximálne využijete ich spoločný potenciál. Oku lahodí moderné vyhotovenie z brúsenej ocele, ktoré získalo ocenenie za dizajn (Product Design Award 2014). V balení nájdete aj puzdro na prenášanie SpaceMouse, druhé puzdro pre CadMouse a kvalitnú podložku.


6DoF ovládač

SpaceMouse Wireless využíva patentovaného 6 smerového (6DoF) klobúčika pre ovládanie digitálneho obsahu. Plynule nakláňajte, zoomujte alebo otáčajte model, analyzujte ho zo všetkých uhlov. SpaceMouse Wireless je vybavená dvoma tlačidlami, ktoré po stlačení vyvolajú okrúhle menu. K dispozícii je tiež virtuálna Numpad pre zadávanie numerických údajov.

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

Ovladač 3Dconnexion SpaceMouse
 

2,4GHz bezdrôtová technológia

SpaceMouse Wireless je bezdrôtová, takže odpadá obmedzenie v podobe káblov. Pre spárovanie zariadenia s počítačom slúži microUSB prijímač, ktorý strčíte do PC alebo Macu. Myška na jedno nabitie vydrží až 1 mesiac a keď jej bude dochádzať šťava, jednoducho ju pripojíte USB káblom a môžete pracovať ďalej.


Bezdrôtová myš pre profesionálov CAD

S CadMouse Wireless získate myš, ktorá bola vyvinutá s ohľadom na potreby profesionálov. Ergonomický dizajn ponúka špeciálne stredové tlačidlo myši a inteligentné koliesko.

CadMouse Wireless poskytuje bezchybnú presnosť vďaka optickému senzoru s rozlíšením 7200 dpi. Rolovacie koliesko sa rýchlo prispôsobí rýchlosti podľa aplikácie. Tlačidlo pre gestikuláciu alebo radiálne menu zjednodušuje ovládanie funkcií.

Napriek svojej výkonnosti môžete pracovať až 2 mesiace bez nabíjania a ľahko sa pripojí univerzálnym prijímačom do USB, Bluetooth alebo USB káblom.

CadMouse Wireless
 
 

Parametre a špecifikácia

Šírka
6,86 cm Hotovo!
Výška
3,81 cm Hotovo!
Hĺbka
10,92 cm Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth, USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,86 cm Hotovo!
Výška
3,81 cm Hotovo!
Hĺbka
10,92 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth, USB Hotovo!

Použitie myši

Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
7 200 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Bluetooth myši

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, u tohoto produktu jsem nenasel moznost priplatit si vraceni do 60 dni (narozdil od toho, kdy bych je kupoval samostatne). Nektere periferie mi delaly problem s bluetooth, tak bych chtel poradne vyzkouset. Da se tato sluzba k tomuto produktu dokoupit? Dekuji

dobrý den, chci se zeptat, jestli má myš rolovací kolečko s plynulou regulací, tedy možnost přepnout "skokové" rolování. Děkuji

Diskusia a poradňa k 3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit
Príslušenstvo pre 3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3Dconnexion SpaceMouse Wireless Kit.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií