Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

3DSimo mini BIG creative box edition

Zobraziť katalóg
3DSimo mini BIG creative box edition
Ceruzka – Rozšírená súprava najvšestrannejšieho 3D pera na svete, ktoré kreslí, spájkuje, vypaľuje a reže
Kód:  DF528 Produktové číslo:  G3D1002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

3DSimo mini BIG creative box edition Predaj skončil

3DSimo mini BIG creative box edition

Nebaví vás už kresliť na papier, alebo chcete rozvíjať kreativitu? Kreslite do vzduchu! Zmenšená verzia 3D pera 3Dsimo vám otvorí úplne nové možnosti kreslenia. 3Dsimo Mini je založené na princípe technológie vytláčania plastového materiálu cez horúcu trysku. Pero vie spracovávať najrôznejšie materiály ako ABS, PLA, PETG, HIPS, LAYbrick, Luminous, drevo, Flexi atď. - a to pri rôznych teplotách, aby bolo docielených tých najlepších výsledkov. Možnosť voľby teploty a rýchlosti priechodu materiálu poskytuje nevídané možnosti pre vašu kreativitu. Vytvoriť môžete modely svietiace v tme alebo modely meniace farbu pri zmene teploty. Verziu Mini je tiež možné využiť na pritavenie elektronických súčiastok, či napríklad odrezanie kúsku peny.

Kľúčové vlastnosti súpravy 3DSimo mini BIG creative box edition s 3D perom

  • Realizujte svoje nápady do priestoru
  • Rozvíja predstavivosť, trpezlivosť a jemnú motoriku
  • Menší a inteligentnejší ako starší model
  • Vymeniteľné nástavce pre rôzne funkcie
  • Možnosť využitia na opravu plastových zariadení a nepodarenej tlače
  • Pohodlné ovládanie a ergonomický tvar
  • Prehľadný displej s dôležitými informáciami ohľadom teploty, materiálu atď.
  • Darčeková súprava s doplnkami a batériou 3DSimo Power pack

Voľnosť vo výbere materiálov

3Dsimo Mini poskytuje užívateľovi možnosť voľby parametrov tlače prehľadne zobrazených na digitálnom displeji s voľbou prednastavených materiálových profilov. Uvedené parametre užívateľovi slúžia na nastavenie vhodnej metódy kreslenia. Po zapojení do zásuvky vás 3Dsimo Mini uvíta a prepne do základného menu. V ňom si môžete ľahko nastaviť sýtosť podsvietenia displeja, či používaný jazyk.

3Dsimo Mini takisto umožňuje použitie rôznych druhov materiálov, ako je ABS (materiál používaný pre bežné stavebnice), PLA (ekologický materiál vyrobený hlavne z kukuričného škrobu), PVA, ktorý je rozpustný vo vode, a v neposlednom rade tiež napríklad struny z nylónu či s prímesí dreva a kovu. Materiál je používaný vo forme vlákna so šírkou 1,75 mm. S rastúcim trendom 3D tlače budú stále pribúdať nové materiály a 3Dsimo Mini je na ne vďaka nastaviteľnosti všetkých parametrov plne pripravené.

Zábavné kreslenie bez obáv

Nemusíte sa báť, že by ste používaním pera vy sami, či vaša ratolesť nedopatrením utrpeli zdravotnú ujmu. Žiadne z dodávaných originálnych materiálov, ako ABS, PLA, PVA, nylón a ďalšie, nie sú zdravotne závadné ani toxické. Jedná sa o materiály používané pri výrobe bežných modelov pre deti, stavebníc, potravín alebo textilných výrobkov. Materiál však je počas používania po veľmi krátku dobu horúci, preto je potrebná zvýšená opatrnosť a nedotýkať sa ho, kým nevychladne. Z tohto dôvodu nemožno odporučiť nanášať tieto materiály priamo na holé telo, ale na textil alebo papier ich bez problémov nanášať môžete.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB, Bluetooth Hotovo!
Displej
Bez displeja Hotovo!
Farba
Červená Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, Bluetooth Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Poznámka:
» Všetky 3D tlačiarne

Chcete s nami diskutovať o 3D tlači a sledovať najnovšie trendy v odbore z prvej ruky? Pridajte sa do našej facebookovej skupiny!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký je rozdíl mezi big cretive box a obyč kromě ceny ?

Co konkrétně chybí v sadě?

Diskusia a poradňa k 3DSimo mini BIG creative box edition
Príslušenstvo pre 3DSimo mini BIG creative box edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D pero 3DSimo mini BIG creative box edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3DSimo mini BIG creative Box Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3DSimo mini BIG creative Box Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3DSimo mini BIG creative box edition.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií