Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

3M EM500GPL veľká

Zobraziť katalóg
3M EM500GPL veľká
4,7 3 hodnotení
Myš ergonomická, vertikálna
Kód:  MME500p Produktové číslo:  70071098811 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

3M EM500GPL veľká

Myš 3M rieši problémy používateľov trpiacich bolesťami zápästia či rovno zápalom karpálnych tunelov. Oproti bežnej myši udržuje táto myš ruku a zápästie v neutrálnom uhle, zatiaľ čo funguje ako normálna optická myš. Poloha uchopenia je ďaleko prirodzenejšia, rovnako ako klikanie palcom pre obe tlačidlá (ľavé aj pravé). Klinické testovanie preukázalo, že zmierňuje bolesti ruky, zápästia alebo paže, spojených s užívaním klasickej myši. Minimalizuje zdravotné ťažkosti aj nepohodlie užívateľov, ktorí potrebujú počítač ovládať každý deň.

Kľúčové vlastnosti

  • Udržuje ruku a zápästie v neutrálnom uhle
  • Minimalizuje problémy spojené s užívaním klasickej myši
  • Funguje ako normálna optická myš
  • Na klikanie stačí palec (ľavé aj pravé tlačidlo)
  • Na dotyk príjemný povrch pre väčšie pohodlie

Parametre a špecifikácia

Šírka
11,4 cm Hotovo!
Výška
11,7 cm Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
11,4 cm Hotovo!
Výška
11,7 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bohužel popis myši na webu není dostatečný, ani fotografie. Má tato myš skrolovací tlačítko, které i funguje standardně jako skrolovací tlačítko u běžných myší? Děkuji moc za rychlou odpověď. Pavel Jüngling

Dobry den, chcela by som sa spytat, aky je rozdiel medzi malou a velkou verziou eergonomickej vertikalnej mysi/joysticku. Dakujem. Jana

Diskusia a poradňa k 3M EM500GPL veľká
Príslušenstvo pre 3M EM500GPL veľká Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3M EM500GPL velká. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3M EM500GPL groß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3M EM500GPL groß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3M EM500GPL nagy.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií