Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

40" GRUNDIG 40 VLE7321

Zobraziť katalóg
40" GRUNDIG 40 VLE7321
Televízor SMART LED, uhlopriečka 102cm, FullHD 1920x1080, 200Hz, HD DVB-T/C, 4x HDMI, CI +, Scart, DLNA, 2x USB, USB nahrávanie, energ. trieda A +
Kód:  WG840e6 Produktové číslo:  40 VLE7321 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" GRUNDIG 40 VLE7321

Televízory Grundig si dáva za cieľ vás kvalitne pobaviť nielen televíznym vysielaním, ale aj internetovými a vlastnými videami. Televízor sa totiž radí medzi tzv SMART TV , Ktoré ponúkajú sieťové funkcie a pripojenie k internetu - môžete sa pripojiť k internetu prostredníctvom LAN vstupu a užívať rad rôznych aplikácií , Ktoré sa dajú doinštalovávať. Aby bolo ovládanie čo najviac priateľské, možno si okrem diaľkového ovládača zvoliť ovládanie cez chytrý telefón či tablet .

Na uhlopriečke 40 "si budete môcť vychutnávať obraz vo Full HD rozlíšení. Využíva LED podsvietenie, vďaka ktorému zaisťuje dokonale rovnomerný jas po celej obrazovke. S podaním prirodzených farieb je obraz skutočne ako živý, má bohatý kontrast a hĺbku, ktorá berie dych. Uhladený obraz pri sledovaní filmov s dynamickými scénami a športových prenosov zaručí 200Hz frekvencia spracovania obrazu .

Podpora sieťového štandardu DLNA poskytne podporu pre streamovanie hudby a fotografií z vášho počítača priamo na obrazovku televízie. Nechýba ani užitočné USB porty, ktoré rozširujú funkcie televízora o priame prehrávanie videí , Hudby i obrázkov z prenosných dátových úložísk. Môžete na ne tiež nahrávať televízne vysielanie a využívať ich pre funkciu časového posunu (TimeShift). Pripojenie ďalších zariadení pojmú dokonca 4 HDMI vstupy .

Doplňujúce informácie:

Podporované formáty:
. M4a,. Wma,. Aac,. Jpg,. Jpe,. bmp,. png,. mov, divx,. mpg,. mpe,, vob,. dát,. trp,. ts,. avi,. mp4,. mkv, div
Titulky: SRT, SSA, ASS, SMI, Video SUB

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
91,9 cm Hotovo!
Výška
58,3 cm Hotovo!
Hĺbka
22,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
54,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40" GRUNDIG 40 VLE7321 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" GRUNDIG 40 VLE7321. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40 "GRUNDIG 40 VLE7321. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40 "GRUNDIG 40 VLE7321. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" GRUNDIG 40 VLE7321.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií