Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

40" Orava LT-1012

Zobraziť katalóg
40" Orava LT-1012
5 3 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 102 cm, 16:9, 400 Hz, FullHD 1920 x 1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, 2x HDMI, VGA, USB, SCART, CI slot, Audio In, SPDIF konektor, PVR Ready, hotelový režim, reproduktory 2x 6 W, energ. trieda A
Kód:  WO433c Produktové číslo:  LT-1012 LED B82B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Orava LT-1012

Tradičný výrobca televízorov Orava spája v tomto modeli jemné rozlíšenie Full HD a všetky základné funkcie pre ničím nerušené sledovanie. Televízoru dominuje veľký 102 cm panel s Direct LED podsvietením s vernou reprodukciou 16,7 milióna farieb a úspornou prevádzkou. 400 Hz spracovanie sa podpisuje na úplne plynulom vykreslení rýchlych scén. Akčné naháňačky vo filmoch aj športové prenosy si vychutnáte bez rozmazania.


Kľúčové vlastnosti:

  • Full HD rozlíšenie
  • Vysoký jas a realistické farby
  • Plynulé vykreslenie akčných scén
  • Bohatá konektívna výbava
  • Príjemný dizajn televízora

Prvotriedny zážitok zo sledovania

Tuner DVB-T na príjem digitálnych programov pozemného vysielania je doplnený o možnosť príjmu digitálnych programov z káblových sietí pomocou tunera DVB-C. Televízor podporuje aj vysielací štandard MPEG-4 na vysoké rozlíšenie príjmu. Ochudobnení nebudete ani o kvalitný audio zážitok. O to sa postará dvojica reproduktorov s celkovým výkonom 12 W. A ak nechcete rušiť okolie, jednoducho pripojte slúchadlá.

Nielen televízne vysielanie

K televízoru pripojíte prostredníctvom dvoch konektorov HDMI ďalšie zariadenia ako DVD prehrávač alebo notebook či mobilný telefón. Na väčšej ploche si zobrazíte filmy alebo napríklad fotky a videá z dovolenky. Pripojte PlayStation a premeňte hranie hier na pôsobivý zážitok! 

Máte na flashdisku alebo externom pevnom disku uložený film či seriál? Jednoducho ho zasuňte do USB konektora a môžete sa pozerať. Nechýba ani možnosť nahrávania, takže vám už nikdy neunikne žiadna relácia. Zaujímavosťou televízora je tiež napríklad rodičovský zámok alebo hotelový režim, ktorý umožňuje upraviť rôzne nastavenia pre používateľov televízora a zabrániť tak napríklad jeho rozladeniu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
92,3 cm Hotovo!
Výška
58,8 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
54,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den nejde mi ani jedno hdmi jak je to mozne?televize orava 1012

Mam zajem o televizi Orava LT 1012,na strankach vyrobce je u teto televize jeste dalsi oznaceni,chtel bych se tedy zeptat ktery typ mate v nabidce. diky Milan Kluska

Diskusia a poradňa k 40" Orava LT-1012
Príslušenstvo pre 40" Orava LT-1012 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Orava LT-1012. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40 „Orava LT-1012. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Televízió 40" Orava LT-1012.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií