Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

40" Samsung MD40C

Zobraziť katalóg
40" Samsung MD40C
Veľkoformátový displej uhlopriečka 100cm, FullHD 1920x1080, 5000: 1, 8ms, DVI, HDMI, dvojjadrový procesor Cortex-A9 1GHz, repro 2x 10W, LAN
Kód:  WH609s Produktové číslo:  LH40MDCPLGC/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Samsung MD40C

Prezentácia na úrovni


Displej rady MDC slúži pre samostatnú, graficky impozantný prezentáciu v špičkovej kvalite obrazu. Nepotrebuje počítač alebo prehrávač pre vytvorenie pútavých reklamných plôch. Ľahko si navoľte vaše požiadavky a pripravte si prezentáciu, ktorá sa následne bude meniť v priebehu dňa. Zobrazovaný obsah môžete robiť a ukladať prostredníctvom ľahko použiteľného rozhrania, kde sú k dispozícii bezplatné prezentačné šablóny a nástroje pre rýchle vytváranie obsahu . Platforma SSSP obsahuje dvojjadrový procesor s výkonnou grafickou časti, takže sa vám medze v kreativite rozhodne nekladú. Vaše firemné prezentácie dokáže vždy pritiahnuť pozornosť okolia.

Pripravený pre spoluprácu


Počíta sa s použitím viac displejov tejto rady, a tak nechýba nástroje pre diaľkovú správu a kopírovanie nastavení na vložený flashdisk. Na krátku vzdialenosť budete mať pod palcom ovládanie viacerých displejov skrze RS-232 a na diaľkové spojenia sa ponúka rozhranie sieťovej karty. Užívatelia môžu displeja ovládať pomocou programu Multi Display Control (MDC). Nie je problém ani ak chcete celú videostenu. Prehrávačom Samsung MagicInfo Premium S naplánujete ich využitie rôznymi typmi súborov, zobrazovanie informačných kanálov RSS, špeciálnymi efektmi a podporuje aj rozšírené funkcie vrátane interaktívneho obsahu a integrácie s databázovými informáciami .

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40" Samsung MD40C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Samsung MD40C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40 "Samsung MD40C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40 "Samsung MD40C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Samsung MD40C.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií