Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

40" Samsung UE40F6200

Zobraziť katalóg
40" Samsung UE40F6200
4,8 86 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 101 cm, 16:9, 1920x1080, 100Hz, DVB-T/C, 4x HDMI, SCART, 3xUSB (nahrávanie, timeshift), DVI, LAN, WiFi, HbbTV, energ.trieda A
Kód:  WR330b28 Produktové číslo:  UE40F6200AWXZH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Samsung UE40F6200

Najnovšia séria chytrých televízorov Samsung opäť dvíha pomyselnú latku interaktívnej multimediálnej zábavy. Elegantná 40-palcová obrazovka v minimalistickom One dizajne bude ozdobou každej izby - a to ani nemusí byť zapnutá. Ponúkne ľahký prístup k takmer akémukoľvek digitálne dostupnému obsahu a kvalitný obraz s realistickým podaním farieb. Tento FullHD panel s obnovovacou frekvenciou CMR 100 Hz využijete k sledovaniu filmov a seriálov z digitálneho pozemného vysielania, USB diskov aj internetových videí.


Prostredníctvom DVB-T a DVB-C tunerov môžete mať na dosah ruky všetky vaše obľúbené programy vo vysokom rozlíšení. Keď si dokúpite kompatibilnú webovú kameru, budete môcť využívať Skype a ďalšie služby pre videohovory. Len čo uvidíte svojich známych na veľkej obrazovke, uvedomíte si, ako sa vďaka Samsungu stal svet malý.


Vstavaný WiFi modul zjednodušuje pripojenie televízora k všetkým zdrojom v bezdrôtovej domácej sieti  Využiť možno samozrejme taktiež klasické ethernetové rozhranie pre pripojenie káblom. Dostupná je aj funkcia WiFi direct, ktorá vám umožní priamo sa spojiť s ďalším zariadením, mapríklad notebookom - bez potreby bezdrôtového smerovača.
S funkciou ConnectShare možno prehrávať médiá z flash alebo pevných diskov. Na pripojené úložisko tiež nahráte televízne vysielanie a využijete funkciu časového posunu TimeShift. Vďaka tomu už vám ani okamih z priameho prenosu neunikne, aj keď si budete potrebovať niekam odskočiť. Nových funkcií ponúka veľa, s rozhraním Smart Hub 2013 sa ale v ponuke nestratíte a hneď nájdete to, čo potrebujete.


Ako vstupné zariadenie poslúžia  štyri konektory moderného digitálneho rozhrania HDMI. S ich pomocou si vychutnáte hry z najnovších herných konzol, aj filmy z vášho Blu-ray prehrávača. Pripočítajte k tomu ekologický senzor, ktorý sa postará o optimálne nastavenie podsvietenia na základe jasu v miestnosti, a máte kandidáta na ideálnu obrazovku pre celú rodinu.


S funkciou AllShare môžete streamovať filmy, fotografie a hudbu z akýchkoľvek zariadení v blízkom okolí televízora, vrátane počítačov. Cloudová technológia a podpora ukladania dát na webe spoločne prinášajú ešte väčšiu slobodu a mobilitu. Získate prístup k vášmu multimediálnemu obsahu, ktorý môžete zdieľať a využívať bez ohľadu na to, či ste pred televízorom doma, alebo sedíte u kamaráta na gauči.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Multimediálne funkcie
Svetelný senzor Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Svetelný senzor Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
92,8 cm Hotovo!
Výška
61,7 cm Hotovo!
Hĺbka
26,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
54,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5 cm Hotovo!
Hmotnosť
10,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, měl bych dotaz, zda-li tento model TV umí časovač zapnutí a vypnutí v konkrétní hodinu (např. zapnutí v 9:00 ráno a vypnutí ve 22:00 bez nutnosti obsluhy) ? Děkuji, Kozák Jan

Diskusia a poradňa k 40" Samsung UE40F6200
Príslušenstvo pre 40" Samsung UE40F6200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Samsung UE40F6200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40F6200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40F6200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Samsung UE40F6200.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií