40" Samsung UE40T5372

Zobraziť katalóg
40" Samsung UE40T5372
Televízor SMART LED, 100cm, Full HD, PQI 1000, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 1× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, Apple TV, O2 TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, Tizen OS, repro 10W, Dolby Digital Plus
Kód:  WR178a30 Produktové číslo:  UE40T5372AUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

40" Samsung UE40T5372


Každá obývačka si zaslúži TV s dobrým obrazom, na ktorý sa môžete spoľahnúť pri športe, filmoch alebo večerných správach. Príjemná uhlopriečka 40 " ruka v ruke s rozlíšením Full HD je vhodná pre každého, kto chce televízor do všetkých izieb filmových nadšencov. Technológia LCD LED za pomoci svetelnej diódy sa zaručuje za jednotné odtiene živých farieb až k okrajom samotnej obrazovky. Smart TV vám otvára úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií.

Najvýznamnejšie vychytávky TV 40" Samsung UE40T5372

  • TV Samsung s peknou uhlopriečkou 40"
  • Full HD na kvalitný obraz pri sledovaní filmov, seriálov a športu
  • Dynamický rozsah HDR zaručí bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • Televízor Samsung je univerzálny podľa vzoru HbbTV 2.0, ten spája širokopásmový internet a televízne vysielanie
  • Tzv. červené tlačidlo ponúka možnosť na prechádzanie napr. vysielacieho programu, archívov videí, spätné prehrávanie, predpovede počasia či spravodajstvo
  • Gaming režim redukuje čas odozvy obrazovky, keď zrovna hráte, čiže vám už neunikne jediný nepriateľ
  • Predpripravená WiFi technológia v TV umožňuje pripojenie k webu
  • Prenosový protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do televízora na ich ľahké zobrazenie a prehranie

Tuner pre DVB-T2 a ďalšie funkcie TV 40" Samsung UE40T5372

Pokiaľ využívate klasickú anténu, o správny príjem mať strach nemusíte. Nové tuzemské vysielanie DVB-T2 bude tento televízor ovládať, netreba riešiť nič ďalšie. U používateľov káblového typu možno pripojiť 40" Samsung UE40T5372 pomocou tzv. DVB-C tunera. Všetky funkcie sa otvárajú až s internetom, na ktorý má pripravený konektor. Ak sa vám do obývacej izby kábel nevojde, pripojíte sa na internet bezdrôtovo, cez WiFi. Tak ako pri počítači, aj tu si okrem originálnych služieb a aplikácií otvoríte klasické webové rozhranie. Na spojenie s ďalšou elektronikou poslúži schopnosť prijímať Bluetooth signál. V podpore sú zvukové formáty Dolby Digital Plus.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Samsung

TV 40" Samsung UE40T5372 vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO GO, Skylink Live TV, Steam Link, Voyo, Facebook a Apple TV. TV Samsung vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO GO, Skylink Live TV, Steam Link, Voyo, Facebook a Apple TV. Pomocou AirPlay 2 taktiež premietnete obsah Apple zariadení, či sú to fotky z galérie, alebo streamované video.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
40" (101,6 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109,3 cm Hotovo!
Výška
59,2 cm Hotovo!
Hĺbka
13,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
93 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 40" Samsung UE40T5372 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 40" Samsung UE40T5372. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40T5372. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 40" Samsung UE40T5372. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 40" Samsung UE40T5372.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií