Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

42" BenQ IL420

Zobraziť katalóg
42" BenQ IL420
3,0 1 hodnotení
Veľkoformátový displej D-LED, PID, 6 dotykových bodov, 1000:1, 400 cd/m2, 9 ms GTG, Full HD 1920 x 1080, HDMI, DVI-D, VGA, S-Video, DisplayPort, RJ45 Port, PIP, repro 2x 12 W, VESA 400 x 200
Kód:  WT304c1 Produktové číslo:  9H.F07PQ.NE2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

42" BenQ IL420

Veľkoplošný LCD monitor BenQ IL420 je zástupcom radu IL, ktorý využíva infračervenú technológiu umožňujúcu snímanie až 6 dotykových bodov. Pokročilý dizajn tohto riešenia odstraňuje väčšinu "mŕtvych zón" a výrazne zvyšuje presnosť a spoľahlivosť dotykového ovládania. Panel využíva štruktúru tvorenú pevnejšími bodmi na všetkých okrajoch a zabraňuje skresleniu obrazu, ktoré sa bežne vyskytuje pri komerčných displejoch pri otočení do polohy na výšku.

Použitý konektor DisplayPort so šírkou pásma 10,8 Gb/s umožňuje plynule prenášať obsah aj na dlhé vzdialenosti. BenQ IL420 disponuje sieťovým konektorom a sériovým rozhraním RS232, cez ktoré je možné vykonávať vzdialenú správu z riadiaceho servera, ku ktorému sú pripojené jednotlivé displeje. Tá obsiahne všetky bežné činnosti, ako napr. nastavenie OSD a aktualizáciu firmvéru.

Nechýba technológia obraz v obraze (PIP) umožňujúca zobrazenie obsahu z dvoch nezávislých zdrojov video signálu súčasne. Senzor okolitého osvetlenia automaticky upravuje jas obrazovky podľa svetelných podmienok okolitého prostredia a je tak možné dosiahnuť zníženie spotreby energie o 40-50 %. Displej IL420 je pripravený na životný cyklus až 50 000 hodín nepretržitej prevádzky - je pripravený stať sa spoľahlivým pomocníkom v oblasti digitálnej reklamy a prezentácií.

Doplňujúce informácie:

Podsvietenie:
D-LED

Kontrast:
Typicky 1000:1

Pozorovacie uhly (horizontálne/vertikálne):
178°/178°

Vstupné konektory:
Video: VGA (D-Sub 15-pin), DVI (DVI-D), Composite Video (BNC jack), S-Video, YPbPr (RCA jacks), HDMI, DisplayPort
Zvuk: L/R (RCA jacks), Line-in (3,5 mm jack)
Vzdialená správa: RS-232C (D-Sub 9-pin), RJ45 (Jack RJ45 W/LED I)

Výstupné konektory:
Video: VGA (D-Sub 15-pin), Composite Video (BNC jack)
Audio: L/R (RCA jacks)
Vzdialená správa: RS-232C (D-Sub 9-pin)

Reproduktory:
2 × 6 W

Prevádzkové podmienky:
Teplota: 0-40 °C
Vlhkosť: 10-90 %

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
24 h/deň Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahoj, mam nekolik otazek: - da se displey ovladat prsty nebo jenom specialnim perem - ma benq vlastni software v TV na kresleni nebo musim mit pripojen pocitac - muzu tv nekde v alza prodejne videt nazivo a zkusit si touch screen? Diky

Diskusia a poradňa k 42" BenQ IL420
Príslušenstvo pre 42" BenQ IL420 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 42" BenQ IL420. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 42" BenQ IL420. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 42" BenQ IL420. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 42" BenQ IL420.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií