Alza pre firmy

42" Hitachi 42HZT66

Zobraziť katalóg
42" Hitachi 42HZT66
5 1 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 105 cm, 100Hz BPR, FullHD 1920x1080, DVB-T2/T/C MPEG4 tuner, integrované WiFi, HbbTV, DLNA, MEDIA PLAY, USB PVR - nahráva na USB/ext. HDD, 2x HDMI, SCART, VGA, PC Audio in, AV in, CI, hotelový mód, VESA 200x100, energ. trieda A
Kód:  WH045v5 Produktové číslo:  42HZT66 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

42" Hitachi 42HZT66

S televízorom Hitachi si užijete Full HD obraz takmer bez rámčeka a množstvo inteligetných služieb! 100 Hz spracovanie obrazu zariadi obraz ostrý ako britva aj pri športových podujatiach či akčných filmoch. Môžete si tak úplne vychutnať atmosféru dynamických dejov. LED podsvietenie dodáva obrazu sýte odtiene farieb a jemné detaily a zároveň znižuje spotrebu elektrickej energie. So svojím minimalistickým rámčekom a moderným dizajnom sa televízor hodí do každého interiéru.

Užívajte si obsah na sieti


Ako správny SMART televízor ponúka komfort sieťových funkcií. Prezriete si nielen webový obsah integrovaným prehliadačom, ale s absolútnou jednoduchosťou možno tiež streamovať videá či hudbu prostredníctvom DLNA. Prehráte tak obsah vášho telefónu, tabletu aj notebooku prostredníctvom dostupnej siete. Len sa pripojíte k bezdrôtovému routeru a všetko si vychutnáte z pohodlia gauča.

Uspokojí aj náročného diváka


Tuner DVB-T/T2/C vám ušetrí výdavky za samostatné settop boxy a sledované relácie si budete môcť nahrávať a následne prehrávať z USB úložiska. Potrebujete si od televízora odskočiť? Potom využite TimeShift a pauznete si živé televízne vysielanie. HbbTV okorení váš televízny zážitok. Prináša zaujímavé prídavné informácie. Napríklad pri sledovaní športového stretnutia si vyhľadáte priebežné výsledky iných zápasov a pod. Unikátna aplikácia iVysílání od Českej televízie vám sprístupní bohatú ponuku archívu .

Doplňujúce informácie:

USB podporované formáty:
.MPG .MPEG .DAT .VOB .MKV .MP4 .AVI .JPG .JPEG .BMP .MP3 .WMA

Obrazové vlasnosti:
Progressive Scan
Hrebeňový filter
Redukcia šumu
Titulky
OSD menu

Ostatné:
Zámok
Rodičovský zámok

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
95,7 cm Hotovo!
Výška
62,7 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,25 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 42" Hitachi 42HZT66 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 42" Hitachi 42HZT66. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 42" Hitachi 42HZT66. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 42" Hitachi 42HZT66. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 42" Hitachi 42HZT66.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií