Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

42" Orava LT-1084

Zobraziť katalóg
42" Orava LT-1084
4,6 5 hodnotení
Televízor SMART LED, Ultra slim, uhlopriečka 107 cm, 100Hz, FullHD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, 3x HDMI, 2x USB, SCART, VGA, LAN, DLNA, WiFi ready, internetový prehliadač, USB / HDD nahrávanie, energ. trieda A
Kód:  WO445b Produktové číslo:  LT-1084 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

42" Orava LT-1084

Múdra televízia predstavujúca vrcholový rad z produkcie spoločnosti Orava a jej prevedenie tomu napovedá. Vydarený ultraštíhly dizajn, použitie moderných technológií a vynikajúca výbava predurčujú túto televíziu k tomu, aby sa stala multimediálnym centrom vo vašej domácnosti. Obrazovka s uhlopriečkou 107 cm a špičkovým Full HD rozlíšením ponúka kvalitné zobrazenie farieb, nízku dobu odozvy a široký pozorovací uhol. Vďaka LED podsvieteniu sa môžete tešiť na dlhšiu životnosť obrazovky a nižšiu spotrebu energie. Televízor disponuje integrovaným DVB-T tunerom na príjem pozemného digitálneho vysielania a zvláda aj príjem káblovej televízie vďaka DVB-C tuneru.

Televízor sa môže pochváliť množstvom užitočných funkcií a širokou možnosťou pripojenia ďalších zariadení. Pomocou LAN konektoru sa jednoducho pripojíte do domácej siete. Televízor je po zakúpení USB adaptéra tiež pripravený na pripojenie k Wi-Fi sieti. Môžete tak hneď využiť nainštalovaný prehliadač a začať surfovať na internete. Pripravené sú aj ďalšie aplikácie ako napríklad Youtube a ďalšie si môžete ľahko stiahnuť v internetovom obchode. Dva USB konektory umožňujú okrem prehrávania digitálneho obsahu z externých diskov aj nahrávanie televíznych relácií. Zdieľanie súborov v domácej sieti uľahčuje technológia DLNA. Dva HDMI konektory poslúžia na pripojenie prehrávača, notebooku alebo konzoly. Skvelý zvukový výstup ponúknu dva reproduktory s celkovým výkonom 16 W.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
42" (106,68 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
95,7 cm Hotovo!
Výška
62,7 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 42" Orava LT-1084 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 42" Orava LT-1084. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 42" Orava LT-1084.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií