Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

43 "Acer ET430Kwmiippx

Zobraziť katalóg
43 "Acer ET430Kwmiippx
LCD monitor - UHD (3840x2160), IPS LED panel, 5ms, 350cd / m2, 100M: 1, 2x HDMI, mini DisplayPort, DisplayPort, WideColorGamut sRGB, 6color adjustment, SuperSharpness, Flickerless, BlueLightFilter, LowDimming, ComfyView, ZeroFrame, DaisyChain, EcoDisplay, VESA, reproduktory 2x7W
Kód:  WO025j Produktové číslo:  UM.ME0EE.008

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43 "Acer ET430Kwmiippx

Ani tie najväčšie monitory vašim požiadavkám nestačí? Nechcete viacerých monitorov s obrazom prerušeným rámčekom? Potom vyberte zariadenie natoľko veľké, aby ste na ňom zvládli spracovávať akokoľvek zložitú prácu a vyznali sa aj pri spracovaní viacerých úloh súčasne. Dajte zbohom prepínanie medzi oknami.Na 43palcové uhlopriečke je pekne rozložíte pred seba, takže získate dokonalý prehled jediným pohledom. Okrem veľkosti si vás monitor získa aj kvalitami zobrazenie technológie IPS v mimoriadnom rozlíšení Ultra HD.

kľúčové vlastnosti

  • Veľkorysý priestor 43 "uhlopriečky
  • Vynikajúca farby odkiaľkoľvek (IPS)
  • Ostrý širokouhlý obraz Ultra HD
  • Ostrosť dynamických dejov (5ms odozva)
  • Jemné farebné prechody (100M: 1)
  • Možnosť reťazenie displejov cez DP výstup
  • Rad vstupov a súčasné využívanie s PiP / PbP

Prednosti IPS panelu v Ultra HD

Svojho majiteľa si získa tiež obrovským kontrastným pomerom (100M: 1) a Ultra HD kvalitou. Tým zaistí vždy vernú reprodukciu obrazu, kde budú jemne vystupňované farby a správne podané najmenšie podrobnosti. Oceníte tiež široký uhol pohledu panelu IPS, vďaka ktorému budú farby rovnako kvalitné, aj keď si napríklad postavíte či ľahnete treba pri filme. Na počítačovom stole tento monitor vždy splní všetky očakávania.

Šetrný k očiam s Acer Low Dimming a pohodlný s ComfyView

Acer Low Dimming má za úlohu napomôcť k nižšej únave očí pri práci pri zložitých svetelných podmienkach.Umožňuje nastaviť ako minimum 15% jasu pri nízkej úrovňou okolitého osvetlenia a znižuje tak namáhanie očí. Minimálna úroveň jasu pri štandardných monitorov pritom začína na 30%. Technológia ComfyView bola vyvinutá pre redukciu odleskov. Panel s matným povrchom znižuje odrazy okolitých zdrojov svetla.

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Než otázku, tak spíše radu - o tomhle monitoru jsem uvažoval, ale ještě než utratíte své peníze, tak se poohlédněte na netu na recenze. Bohužel se zdá, že tento monitor trpí "burn-in"/"ghosting" problémy, které velmi ztěžují nejen normální práci, natož hraní her. No, vše má svou cenu a takto skvělá cena, za takto skvěle vypadající monitor si musela někde vybrat svou daň.

Diskusia a poradňa k 43 "Acer ET430Kwmiippx
Príslušenstvo pre 43 "Acer ET430Kwmiippx Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Acer ET430Kwmiippx. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Acer ET430Kwmiippx. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Acer ET430Kwmiippx. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Acer ET430Kwmiippx.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií