AD homeoffice Premium Week Samsung

43" Samsung The Frame QE43LS03BG

Zobraziť katalóg
43" Samsung The Frame QE43LS03BG + TV držiak na stenu je súčasťou balenia
4,6 12 hodnotení
Televízor SMART QLED, Lifestyle, 109cm, 4K Ultra HD, PQI 3100 (100Hz), HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 200×200, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR176l3 Produktové číslo:  QE43LS03BGUXXH Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung The Frame QE43LS03BG


Inteligentný televízor Samsung The Frame QE43LS03BG SMART QLED, umenie v rozlíšení 4 K 

Inovatívny Samsung 4K TV The Frame QE43LS03BG SMART QLED ako obraz

Nechajte sa zlákať originálnym dizajnom, aký nikde inde nenájdete. Ikonický televízor 4 K TV The Frame spoločnosti Samsung spoznáte podľa ultra tenkého profilu a unikátneho vymeniteľného rámu, ktorý mu dodáva vzhľad umeleckého diela. Nádherný exteriér s praktickou matnou obrazovkou, odolávajúci odleskom svetla, však ukrýva nemenej impozantné technológie. Špičkové 4 K rozlíšenie, úžasný farebný rozsah a hlboký kontrast sú už len bodkou za prevratným konceptom 4 K Ultra HD televízora, ktorý plní okrasnú funkciu aj v okamihu, keď je úplne vypnutý. Pozrite si nový štandard televíznej zábavy a odvážte sa chcieť viac.

Vymeniteľné dekoratívne rámy na magnet

Nudí vás pôvodný rám The Frame? Nie je nič jednoduchšie, než si vybrať z bohatej ponuky vymeniteľných rámov s pestrým dekorom a jedným jednoduchým kliknutím ho nainštalovať. Tým si môžete veľmi jednoducho prispôsobiť vzhľad televízora Samsung The Frame QE43LS03BG SMART QLED aktuálnej atmosfére či novému interiéru v domácnosti. K veľkým zmenám niekedy stačí skutočne málo.

Domáce kino a výstava v jednom

Obľúbený seriál alebo súkromná galéria u vás doma? Prepnite televízor Smart TV Samsung The Frame QE43LS03BG SMART QLED na režim umenia Art Mode, ktorý okamžite navodí atmosféru veľkolepej výstavy svetoznámych diel. Na rozdiel od bežných obrazov ich však budete môcť ľubovoľne prepínať. V Art Store navyše máte neobmedzený výber z rastúcej ponuky viac ako 2 100 umeleckých diel – a to od preslávených obrazov až po moderné fotografie.

Spomienky na televíznej obrazovke Samsung The Frame QE43LS03BG SMART QLED

Tu ste hlavnou postavou len vy a vaši milovaní! Samsung Smart TV The Frame QE43LS03BG SMART QLED umožňuje tvorivo sa pohrať aj s najkrajšími fotografickými spomienkami, z ktorých si môžete vytvoriť zaujímavé koláže a nápadité umelecké plátna. Stačí obrázky nahrať prostredníctvom USB kľúča, alebo priamo zo smartfónu a vybrať k nim jeden z piatich typov pozadia a až šestnástich farieb. Ukážte obľúbené životné okamihy na veľkorysej obrazovke televízora, ktorý vás nikdy neprestane inšpirovať.

Kvalita, ktorá šetrí prírodu

Majstrovské diela potrebujú skvelé osvetlenie, aby v nich mohli naplno vyniknúť jemné, precízne detaily. Preto je v televízore Samsung The Frame QE43LS03BG SMART QLED zabudovaný senzor okolitého svetla, ktorý neustále prispôsobuje jas displeja vašim podmienkam. Obrazovka sa navyše automaticky zapne vždy, keď zaznamená vašu prítomnosť, ale inak zostáva vypnutá. Tým šetrí ako životné prostredie, tak aj náklady na energiu.

Televízor Samsung QLED TV The Frame priľne k stene ako v galérii

Vďaka špeciálnemu nástennému držiaku Slim Fit, ktorý je spoločne s nožičkami súčasťou balenia, splynie televízor Samsung The Frame QE43LS03BG SMART QLED so stenou ako pravý rám obrazu. Akonáhle preň nájdete dokonalé miesto, ľahko si tiež nastavíte uhol displeja podľa vlastných predstáv. Môžete ho dokonca zavesiť zvisle v portrétnom režime pre vertikálny formát umenia či fotografií. A v prípade, že budete chcieť použiť nastaviteľné nožičky, využite možnosť zmeny výšky zasunutím nožičiek do vnútorných otvorov v spodnej časti televízora.

Skvostné, reálne pôsobiace farby

Tráva na futbalovom štadióne, pleť hollywoodskej herečky aj kovové brnenie vo videohre budú mať reálne pôsobiaci, žiarivý odtieň. Technológia Quantum Dot ponúka miliardu farebných odtieňov a 100 % farebný objem zaručuje, aby vynikli pri vysokom aj nízkom jase. 

Výkonný Quantum Processor 4K

Televízor Samsung The Frame QE43LS03BG SMART QLED poháňa pokročilý Quantum Processor 4K, ktorý operuje s podporou umelej inteligencie a hlbokého učenia. Vďaka jeho výkonu sa zobrazuje každý obsah, dokonca aj staršie filmové klasiky, v kvalitnom 4 K rozlíšení. Okrem optimalizácie každej scény vylaďuje aj ozvučenie a pozdvihuje tak televízne zážitky na novú úroveň špičkového zobrazenia.

Premeňte smartfón na premietacie zariadenie

Zbavte sa klbka zapletených káblov a zrkadlite obsah z jediného miesta. So Samsungom The Frame môžete jednoducho zrkadliť obsah mobilných telefónov priamo na televízor. Stačí využiť aplikáciu SmartThings, určenú pre zariadenia s operačným systémom Android alebo AirPlay pre telefóny a tablety značky Apple. Vďaka praktickej funkcii Multi View je potom možné obrazovku rozdeliť na dve prehľadné okná, v ktorých môžete súčasne sledovať obľúbenú reláciu a zároveň si prezerať dôležité správy zo smartfónu.

Skvelá harmónia televízora Samsung The Frame QE43LS03BG SMART QLED a soundbaru

Pri ozvučení miestnosti je vhodné, aby sa dokonale zladený zvuk rinul z viacerých zdrojov. Televízor  QLED Samsung The Frame preto ponúka inteligentnú technológiu Q-Symphony, ktorá po pripojení kompatibilného soundbaru umožní naďalej prehrávať zvuk aj zo samotného televízora. Výsledkom je mohutnejší zvuk a lepší priestorový efekt.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
54 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
54 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
115 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Canal+, Telly, Xbox Game Pass Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97 cm Hotovo!
Výška
59,2 cm Hotovo!
Hĺbka
19,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
55,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Obsah balenia
Držiak na stenu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, produkt je rozbalen. Obsahuje porad take slim fit drzak, ktery je v puvodnim baleni a byl take u noveho produktu uveden jako "darek"? Tady uz to chybi v nazvu. Diky

Dobrý den, je možno tuto TV pověsit "na výšku"? Děkuji.

Dobrý den. Má tato tv Smart aplikace jako Disney,Netflix,O2 atd. Děkuji

Dobrý den, má tato televize O2 Tv aplikaci? Je sice novější než z roku 2017 a má operační systém Tizen, ale v parametrech to není napsané.

Dobrý den, jakou koncovku má kabel pro One Connct Box? Mám ve zdi propojovací přípravu na HDMI/HDMI.

Dobrý deň, prosím aká je dĺžka prepojovacieho kábla one connect (súčasť balenia) ďakujem.

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je součástí televizoru i Samsung One Connect Box. Děkuji.

Dobrý den, je součástí balení i One Connect box s kabelem? Děkuji

Mohu se, prosím zeptat, zda má televize opravdu 100 Hz obrazovku? Na stránkách výrobce se uvádí 50 Hz. Děkuji

Dobrý den, jakou barvu má rámeček dodávaný jako dárek?

12
Diskusia a poradňa k 43" Samsung The Frame QE43LS03BG
Príslušenstvo pre 43" Samsung The Frame QE43LS03BG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung The Frame QE43LS03BG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Samsung The Frame QE43LS03BG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Samsung The Frame QE43LS03BG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung The Frame QE43LS03BG.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií