Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Premium Week Samsung

43" Samsung UE43AU7022

Zobraziť katalóg
43" Samsung UE43AU7022
4,7 34 hodnotení
Televízor SMART LED, 109cm, 4K Ultra HD, HDR10+, HLG, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, Miracast, Google Assistant, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 200×200, repro 20 W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR178b1 Produktové číslo:  UE43AU7022KXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung UE43AU7022


Chcete si v domácom prostredí užiť tie isté filmové zážitky, ktoré ponúka kino? Potom by vašej pozornosti nemal uniknúť televízor Samsung. Doprajte si ohromujúce obrazové zážitky predovšetkým vďaka technológii LCD LED a podpore formátov HDR10+ a HLG. Obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás dozaista uchvátia. Herný režim (GAME MODE) poteší všetkých herných fanúšikov. Fantastický obraz je sprevádzaný ohromujúcim zvukom v podaní 20W reproduktorov. Smart TV Samsung využíva moderný operačný systém Tizen a jeho vydarený dizajn si vás získa. Vzhľad televízora dopĺňa čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou produktu.

Televízor 43
Televízor 43

Hlavné vlastnosti televízora 43" Samsung UE43AU7022

  • Filmovú atmosféru do vášho domova vnesie televízor Samsung
  • Neuveriteľné vizuálne zážitky ponúka technológia LCD LED a podporované formáty HDR10+ a HLG
  • Budete obklopení brilantným zvukom 20W reproduktorov
  • Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke
  • Smart TV Samsung je podporovaný moderným operačným systémom Tizen
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • O zvuk sa stará Dolby Digital Plus
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV a webový prehliadač
  • Favorizovaná filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Facebook a Xbox Game Pass

Obraz televízora, ktorý vám prinesie neobyčajný zážitok

Nechajte starosti bokom, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 43" uhlopriečke. Televízor Samsung predáva obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality.

Televízor 43
Televízor 43

LCD LED sa zaslúži o jedinečný zážitok zo sýtych a verných farieb

Technológia LCD LED TV ponúka pohlcujúcu zábavu. LED technológia prináša výrazný jas a brilantnú farebnú reprodukciu, tým sa zlepšuje zážitok zo sledovania filmov aj v priestoroch s dostatočným svetlom. Disponuje LED diódami umiestnenými za LCD panelom, ktoré osvetľujú obrazovku a poskytujú jasný obraz.

Televízor zaistí kompatibilitu s HDR formátmi

S týmto TV a jeho podporou technológie High Dynamic Range (HDR) získate rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10+ a HLG. HDR10+ zabezpečuje, že jas obrazu sa mení dynamicky podľa konkrétnej snímky.

Staňte sa hráčom s neprekonateľnou silou vďaka televízoru Samsung

S balíčkom herných funkcií získate náskok pred protihráčmi. Pri hraní hrajú rolu kvalitné vizuálne prvky, rýchlosť odozvy a okamžitá reakcia. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si vychutnáte skutočný herný zážitok. Televízor Samsung pracuje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Využívajte všetky smart funkcie televízora Samsung

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a prístup k ďalším online zdrojom a funkciám bez potreby používania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Cez televízor sa ľahko dostanete k webovému prehliadaču. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke TV. Pomocou smart funkcií môžete prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Využite pokročilé multimediálne funkcie

LCD LED televízor Samsung na vás zapôsobí svojimi multimediálnymi funkciami. Príjemným bonusom je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožní rýchle a efektívne vyhľadanie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Za pomoci základného hotelového režimu možno nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Hrajte Xbox hry aj bez vlastníctva konzoly!

Služba Samsung Xbox Game Pass je skvelou príležitosťou pre všetkých herný nadšencov, ktorí chcú mať prístup k širokému výberu hier priamo na svojom televízore Samsung. Stačí sa pripojiť k internetu a mať aktívne predplatné služby, aby ste mohli začať hrať bez nutnosti sťahovania hier alebo vlastníctva hernej konzoly Xbox. Služba je pravidelne aktualizovaná novými hrami, takže vždy máte prístup k najnovším a najhorúcejším titulom. Túto inováciu ponúka Samsung v exkluzívnej spolupráci so službou Xbox Game Pass a jej cloudovými technológiami, ktoré umožňujú hranie hier na diaľku.

Rozmery:

62,4 × 96,63 × 18,76 cm (V × Š × H)

Hmotnosť:

9 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
54 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
70 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
54 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
70 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Facebook, Xbox Game Pass Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,63 cm Hotovo!
Výška
62,4 cm Hotovo!
Hĺbka
18,76 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
84,17 cm Hotovo!
Hmotnosť
9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk

Výkon reproduktora
20 W Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, dá sa do televízora vložiť skylink karta, ktorá je už vložená v module ? Ďakujem pekne Simona .

Dobrý den, lze do této televize nainstalovat aplikaci O2 TV? Není uvedena mezi dostupnými aplikacemi. Děkuji

Dobrý den, je možné na tuto TV nainstalovat aplikaci vodafone tv? Díky

Televize ukazuje plnou paměť. Nastavit vymazání mezipaměti nejde. Můžete zaslat návod?

Dobrý den. Má tato Smart TV výstup pro sluchátka? Zde na stránkách to není v popisku - parametry Smart TV. Avšak na internetovém vyhledavači se píše, že výstup na sluchátka tato TV má. Jak to teda je? Děkuji předem za odpověd.

Dobrý den, má TV nainstalovaný YouTube? Děkuji.

Hezký den, jak na televizi aktivuji základní hotel.mod. Podle parametru TV zde uvedenych to ma TV umět. V nastaveni obec atd nikde jsem to nenasel. Mozna se nekde musi zapnout rozsireny nebo servisni mod, ale to jsem taky nikde nenasel v manualu jak udelat. Dekuji za radu

Dobrý deň. Je možné túto televíziu zavesiť na stenu?

Magio tv

Zdravím prosím vás kúpil som si u vás tento televízor a keď pripojím hdmi kábel z ps5 tak mi neukazuje žiadny obraz viete mi s tým nejako poradiť ?

12
Diskusia a poradňa k 43" Samsung UE43AU7022
Príslušenstvo pre 43" Samsung UE43AU7022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung UE43AU7022. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43" Samsung UE43AU7022. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43" Samsung UE43AU7022. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung UE43AU7022.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií