Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

43" Samsung UE43NU7022

Zobraziť katalóg
43" Samsung UE43NU7022
4,7 11 hodnotení
Televízor SMART LED, 109cm, 4K Ultra HD, PQI 1300 (50Hz), HDR10+, DVB-T/C, 2× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, HbbTV, herný režim, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WR182b0b Produktové číslo:  UE43NU7022KXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung UE43NU7022


Samsung UE43NU7022, cenovo dostupný 4K televízor

Vychutnajte si zábavu vo vynikajúcom rozlíšení

Zoznámte sa s jedinečnou obrazovou kvalitou Samsung UHD TV. Vychutnajte si obľúbené filmy, seriály a hry v 4K rozlíšení. Objavte rozmanitejšie podanie a viac detailov v každom zábere ako doteraz vďaka podpore HDR. A vychutnajte si ešte vyššiu kvalitu sledovaného obsahu, ktorú vám sprostredkuje inteligentná úprava farebnosti, kontrastu a ostrosti pomocou technológie UHD Dimming.


Živé farby a reálne detaily

Predstavujeme vám vizuálny zážitok v úplne výnimočnom podaní – na detailnej obrazovke UHD TV od spoločnosti Samsung. Tá vám všetok obsah ponúkne v 4K rozlíšení na paneli s certifikáciou Digital Europe a zobrazí ho prostredníctvom obrazovej technológie PurColour, vďaka ktorej získajú sledované odtiene skutočne reálne podanie.


Elegantne tenký televízor

Pri každom televízore je samozrejme najdôležitejšia kvalita obrazu a technologická vybavenosť, Samsung TV však k týmto parametrom pridáva aj vycibrený minimalistický dizajn. Elegantne tenké vyhotovenie necháva predovšetkým vyniknúť sledovaný obsah, súčasne je však navrhnuté aj ako vkusné doplnenie vzhľadu vašej obývačky.

Sledujte naozaj inteligentný televízor

Už dávno neplatí, že televízor je len nástroj na sledovanie televízneho vysielania. Hoci na jeho prehrávanie je televízor samozrejme stopercentne pripravený, jeho Smart TV funkcie ho predurčujú k tomu, aby ste ho využívali oveľa dômyselnejšie. Inteligentné rozhranie One Depth vám na jednej obrazovke ponúkne rýchly a jednoduchý prístup k rozmanitým zdrojom obsahu a takmer nekončiacej zábave.

Steam Link pre väčšie zážitky z hier

Možno máte na svojom počítači úplne vyhovujúci monitor na bežné hranie – ale v spojení PC a Samsung TV objavíte úplne nový rozmer hernej zábavy. Televízor je totiž vybavený funkciou Steam Link, pomocou ktorej ho spojíte so svojim počítačom a účtom služby Steam. Následne môžete hry zo svojej knižnice streamovať priamo na väčšiu obrazovku. A napríklad vychutnávať si hru na pohodlnej pohovke v obývačke.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10+ Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
2 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
97,02 cm Hotovo!
Výška
60,52 cm Hotovo!
Hĺbka
20,74 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
56,32 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,88 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, naozaj televízor neobsahuje HDMI 2.0 ?

Dobrý den, jak se prosím liší od 43" Samsung UE43NU7122? Děkuji

Dá sa do tejto TV dodatočne stiahnúť aj HBO GO, SPOTIFY? Ďakujem.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je větší výkon reproduktorů 2x10W nebo 15W (nevím zda se výkon u 2x10W sčítá/násobí či nikoli)?

Dobrý den, dokáže Wi-Fi pracovat s 802.11ac?

Jaké jsou přesné rozměry TV dekuji

Dobrý den, lze přehrávat filmy z USB? (AVI formát) U jiných televizí je tato funkce uvedena, u této ovšem ne. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaký je k této TV dodávaný ovladač? Děkuji

Dobrý den,lze u této televize pouštět zpětné pořady?Dekuji

Má televize HbbTV, možnost přehrávání z USB a nahrávání na USB?

12
Diskusia a poradňa k 43" Samsung UE43NU7022
Príslušenstvo pre 43" Samsung UE43NU7022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung UE43NU7022. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung UE43NU7022.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií