Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

43" Samsung UE43TU7002

Zobraziť katalóg
43" Samsung UE43TU7002
Televízor SMART LED, 108cm, 4K Ultra HD, PQI 2000 (50Hz), HDR10+, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 1× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, HbbTV, herný režim, HBO GO, Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, Tizen OS, VESA 200×200 mm, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WR179b0 Produktové číslo:  UE43TU7002KXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

43" Samsung UE43TU7002


Televízor Samsung UE43TU7002 ponúka živé farby a ostré detaily


Samsung ponúka bohatú škálu farieb

Na špičkovom Crystal displeji televízora Samsung UE43TU7002 vás čaká úplne nová úroveň audiovizuálnych zážitkov. Nechajte sa pohltiť prílivom krištáľovo čistých farieb.




Inteligentný Crystal Processor 4K

Hardvérovú výbavu smart televízora Samsung zaisťuje inteligentný čip Crystal Processor 4K, ktorý optimalizuje nastavenie farebnosti, kontrastu a HDR v reálnom čase na dosiahnutie tých najlepších audiovizuálnych zážitkov v každej scéne.


Minimalizmus v hlavnej úlohe

Nechajte sa okúzliť nekonečnou obrazovkou televízora Samsung UE43TU7002 lemovanou ultratenkými kovovými rámčekmi, ktoré nebudú nijako vyrušovať vašu pozornosť. Jediné, čo uvidíte, je nekonečná hĺbka farieb a pulzujúcich detailov vášho obľúbeného obsahu.



Zažite čaro 4K rozlíšenia na smart televízore Samsung

Rozlíšenie 4K disponuje štvornásobným počtom pixlov oproti bežnej Full HD televízii. Na UHD TV Samsung vás tak čaká až štyrikrát kvalitnejší a ostrejší obraz, ako na ktorý ste boli zvyknutí pri rozlíšení Full HD.



Samsung TV s podporou technológie HDR

Vysoký dynamický rozsah (HDR) je technológia, ktorá zvyšuje rozsah svietivosti a tým aj farebné spektrum televízora Samsung. To sa prejaví najmä vo veľmi jasných či tmavých scénach, v ktorých odhalí úplne novú úroveň skrytých detailov.



Televízor Samsung ponúka praktický herný režim

Dostaňte sa do hry ešte rýchlejšie! Vďaka hernému režimu nielen spustíte vašu obľúbenú hru ďaleko rýchlejšie, ale tiež si ju oveľa viac užijete. Režim znižuje oneskorenie na vstupe a optimalizuje obraz televízora Samsung, takže si môžete vychutnať plynulý herný zážitok bez rozmazaných či roztrasených scén.


Jednoduché a rýchle ovládanie

Zbavte sa veľkého množstva najrôznejších ovládačov. Na všetky vaše kompatibilné zariadenia vám stačí jediný diaľkový ovládač One Remote. V intuitívnym rozhraní Smart Hub potom už ľahko nájdete všetok zábavný obsah, ktorý máte radi – od konzol, lokálnych aplikácií až po televízne prenosy.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
43" (109,22 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10+ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
HBO Max Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Apple AirPlay 2 Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
96,36 cm Hotovo!
Výška
62,73 cm Hotovo!
Hĺbka
25,02 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Samsung UE43TU7002K ma zabudovany CL slot, ale nema vystup dvb-s2, ako zapojit satelit? Dakujem

Diskusia a poradňa k 43" Samsung UE43TU7002
Príslušenstvo pre 43" Samsung UE43TU7002 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 43" Samsung UE43TU7002. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 43" Samsung UE43TU7002.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií