AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

46" BenQ IL460

Zobraziť katalóg
46" BenQ IL460
Veľkoformátový displej D-LED, PID, 6 dotykových bodov, 4000: 1, 500cd/m2, 6,5ms GTG, Full HD 1920x1080, HDMI, DVI-D, VGA, S-Video, DisplayPort, OPS, RJ45 Port, PIP, repro 2x 12W , VESA 400x200
Kód:  WT230d Produktové číslo:  9H.F09PM.NA4 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

46" BenQ IL460

BenQ IL460 je moderným 46" profesionálnym LED displejom, s ktorým bude predávanie a vystavovanie tovaru vašou radosťou. IL460 je zariadenie, špeciálne upravené pre tzv. Digital signage, alebo digitálne projekcie, určené do verejných priestorov. Je teda ideálny na prezentáciu produktov, informácií, marketingových správ a ďalšieho obsahu vašim zákazníkom - navyše v perfektnej vizuálnej kvalite, na ktorú rozhodne len tak nezabudnú.

Kľúčové vlastnosti

  • 6-bodový dotykový displej zvýši interaktivitu vašich prezentácií
  • USB vstup na prehrávanie audiovizuálneho obsahu
  • MDA na správu zariadení na diaľku
  • Možnosť vytvorenia video steny bez nutnosti vlastniť rozbočovač video signálu
  • Full HD rozlíšenie pre perfektne ostré video za každých okolností
  • Integrované reproduktory s výkonom 2x 12 W
  • Vstupy HDMI, DVI i DisplayPort na jednoduché pripojenie napr. počítača
  • Možnosť prichytiť na stenu s pomocou štandardu VESA
  • Technológia Anti Image Retention, zabraňujúca vypaľovaniu displeja

Ostrý obraz - na šírku i výšku

Vďaka Full HD rozlíšeniu si môžete byť istí, že vaša prezentácia bude vždy perfektne ostrá. Navyše - na zvýšenie flexibility, je možné zariadenie používať ako na výšku, tak šírku, zatiaľ čo energeticky úsporné LED podsvietenie sa postará o to, že ekonomicky budete čo možno najviac efektívny, pričom poskytne vždy jasný obraz s prirodzenými farbami.

Vytvorte efektívnu video stenu

Na efektnú prezentáciu firiem je v súčasnosti kladený veľký dôraz a IL460 je pripravené vám pomôcť presne v tomto duchu - jednoducho spojte až štyri ďalšie displeje IL460 - a za pomoci vstupov DVI/VGA budete môcť zobrazovať zdroje z analógových i digitálnych zdrojov, pričom výsledok bude vždy vyzerať skvele. Vďaka super tenkému rámčeku budú vaši zákazníci doslova ohromení nádherným obrazom a vaše informácie, či prezentácie produktov tak rozhodne nezostanú opomenuté.

Spravujte zariadenie i na diaľku

S inteligentným systémom MDA (Multiple Display Administrator) máte vaše zariadenie vždy dokonale pod kontrolou. Okrem toho, že poskytuje väčšie pohodlie, ponúka ďalšie šikovné funkcie, ako napríklad integráciu s plánovacími systémami, e-mailové upozorňovanie na vznikajúce problémy, centralizovaný monitoring a správu a navyše možnosť ľahko vypnúť nepoužívané zariadenia, vďaka čomu ušetríte značné množstvo nákladov, vynaložených na spotrebovanú energiu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!
Maximálna spotreba
150 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Spotreba

Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!
Maximálna spotreba
150 W Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 46" BenQ IL460 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 46" BenQ IL460. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BenQ IL460 46 Zoll. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BenQ IL460 46 Zoll. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 46" BenQ IL460.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií