Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

46" BenQ SL461A

Zobraziť katalóg
46" BenQ SL461A
Veľkoformátový displej E-LED, PID, 4000: 1, 500cd/m2, 6.5ms GTG, Full HD 1920x1080, HDMI, DVI-D, VGA, DisplayPort, RS232, RJ45 Port, OPS, PIP, repro 2x 10W, VESA 200x200/400x200/400x400
Kód:  WT230l Produktové číslo:  9H.F08PT.NE4 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

46" BenQ SL461A

BenQ SL461A je moderným profesionálnym LED displejom, s ktorým bude predávanie a vystavovanie tovaru vašou radosťou. SL461A je zariadenie, špeciálne upravené pre tzv. Digital signage, alebo digitálne projekcie, určené do verejných priestorov. Je teda ideálny na prezentáciu produktov, informácií, marketingových správ a ďalšieho obsahu vašim zákazníkom - navyše v perfektnej vizuálnej kvalite, na ktorú rozhodne len tak nezabudnú. Vďaka využitiu tých najlepších technológií je navyše vhodný na nepretržitú prevádzku, takže odovzdávanie dôležitých informácií nikdy nekončí.

Kľúčové vlastnosti

  • USB vstup na prehrávanie audiovizuálneho obsahu
  • Štandard OPS, prinášajúci väčšie možnosti rozšírenia, flexibility a upgradu pri nižších nákladoch
  • Možnosť nepretržitej prevádzky 24/7
  • Režimy PiP / PBD
  • Ovládanie cez RS232/LAN
  • Možnosť vytvorenia video steny z až 8 displejov bez nutnosti vlastniť rozbočovač video signálu
  • Full HD rozlíšenie pre perfektne ostré video za každých okolností
  • Integrované reproduktory s výkonom 2x 10 W
  • Vstupy HDMI, DVI i moderné DisplayPort so šírkou pásma 10,8 Gb/s na jednoduché pripojenie napr. počítača
  • Možnosť prichytiť na stenu s pomocou štandardu VESA

Ostrý obraz - na šírku i výšku

Vďaka Full HD rozlíšeniu si môžete byť istí, že vaša prezentácia bude vždy perfektne ostrá. Navyše - na zvýšenie flexibility, je možné zariadenie používať ako na výšku, tak šírku, zatiaľ čo energeticky úsporné LED podsvietenie sa postará o to, že ekonomicky budete čo možno najviac efektívne, pričom poskytne vždy jasný obraz s prirodzenými farbami.

Vytvorte efektívnu video stenu

Na efektnú prezentáciu firiem je v súčasnosti kladený veľký dôraz a SL461A je pripravené vám pomôcť presne v tomto duchu - jednoducho spojte až osem ďalších displejov SL461A - a za pomoci vstupov DVI, VGA aj DisplayPort budete môcť zobrazovať zdroje z analógových i digitálnych zdrojov, pričom výsledok bude vždy vyzerať skvele. Vďaka super tenkému rámčeku budú vaši zákazníci doslova ohromení nádherným obrazom a vaše informácie, či prezentácie produktov tak rozhodne nezostanú opomenuté.

Spravujte zariadenie i na diaľku

S inteligentným systémom ovládania cez sieť máte vaše zariadenie vždy dokonale pod kontrolou. Okrem toho, že poskytuje väčšie pohodlie, ponúka ďalšie šikovné funkcie, ako napríklad integráciu s plánovacími systémami, e-mailové upozorňovanie na vznikajúce problémy, centralizovaný monitoring a správu a navyše možnosť ľahko vypnúť nepoužívané zariadenia, vďaka čomu ušetríte značné množstvo nákladov, vynaložených na spotrebovanú energiu.

10-bitový panel na potechu oka

Prezrite všetky primárne farby hneď v 10-bit, čo dáva dokopy 1073,7 miliónov farieb. To umožní plynulý a bohatý obraz bez akýchkoľvek viditeľných pruhov, vďaka ktorému môžete efektívne zobrazovať váš obsah - vždy v brilantnom farebnom podaní. Užite si úchvatné farebné prechody a vždy čisté a jasné farby, ktoré vaši zákazníci určite patrične ocenia.

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 46" BenQ SL461A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 46" BenQ SL461A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 46" BenQ SL461A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 46" BenQ SL461A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 46 "BenQ SL461A.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií