Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

46" iiyama ProLite TH4664MIS Touchscreen

Zobraziť katalóg
46" iiyama ProLite TH4664MIS Touchscreen
Veľkoformátový displej AMVA, 16:9, 4000: 1, 500cd/m2, 6.5ms GTG, FullHD 1920x1080, HDMI, DVI-D, D-Sub, Display Port, repro, antiglare displej
Kód:  WA895l3b Produktové číslo:  TH4664MIS-B2AG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

46" iiyama ProLite TH4664MIS Touchscreen Predaj skončil

46" iiyama ProLite TH4664MIS Touchscreen

Veľkoplošný LCD monitor iiyama ProLite TH4664MIS ponúka 46" multidotykový panel v rozlíšení Full HD a so špičkovou zobrazovacou technológiou AMVA. Tá vytvára prvotriedny obraz s vysokým kontrastom a výrazným podaním čiernej farby z akéhokoľvek uhla. Rýchla odozva 6,5 ms poskytne stále ostrý obraz.

Kľúčové vlastnosti:

  • Full HD rozlíšenie
  • Dotyková vrstva
  • Vstavané reproduktory
  • Funkcia Obraz v obraze
  • Automatická úprava jasu

Na pútavé prezentácie

Prednosťou monitora je odolné krycie sklo a funkcie PiP (Picture in Picture). Je teda vynikajúcim kandidátom na video konferencie a interaktívne prezentácie, kde oceníte vysokú odolnosť a dotykové ovládanie na veľkej ploche. Dobrá viditeľnosť displeja je v réžii LED, ktoré prinesie rovnomerné podsvietenie obrazu a vysokú energetickú efektivitu prevádzky. Svetelný senzor na základe okolitého osvetlenia prispôsobí intenzitu jasu, čím sa dosiahne ideálne zobrazenie.

Pripravený na ukotvenie na stenu

Skvelé predstavenie podporí aj vysoká hodnota kontrastného pomeru 4000: 1 na jemné prechody medzi farebnými odtieňmi. Používateľský komfort podporí štandard VESA na pripevnenie na stenu či rôzne držiaky a zabudované stereo reproduktory úplne dostačujúce na základné ozvučenie. Obrazový signál vykonáte štandardným D-Sub konektorom, VGA, HDMI, DVI-D a DisplayPortom. Dotykové ovládanie je realizované cez USB konektor.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
18 h/deň Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!
Maximálna spotreba
132 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
18 h/deň Hotovo!

Spotreba

Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!
Maximálna spotreba
132 W Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 46" iiyama ProLite TH4664MIS Touchscreen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 46" iiyama ProLite TH4664MIS Touchscreen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 46" iiyama ProLite TH4664MIS Touchscreen.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií