Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

46" NEC MultiSync V463

Zobraziť katalóg
46" NEC MultiSync V463
Veľkoformátový displej Public display, AMVA3, LED podsvietenie, 16:9, FullHD 1920x1080, 4000:1, 350cd/m2, 8ms GTG, HDMI, DVI-D, DisplayPort, D-Sub, LAN, RS-232C, slot STV2 OPS, repro 2x10W , prevádzkový čas do 16 h denne, bez stojanu
Kód:  WN355b Produktové číslo:  60003394

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

46" NEC MultiSync V463

LCD panel NEC V463 Public display je ideálnym podnikovým a prezentačným zobrazovacím zariadením, kde prevádzková doba neprekračuje režim 16/7. Komunikujte so zákazníkmi v obchode, s kolegami v konferenčnej sále a pod. Vďaka integrovanej AMVA3 obrazovke podsvietenej EDGE LED technológiou ponúka vynikajúcu kvalitu obrazu podporenú výkonnými reproduktormi. Vďaka novej technológii podsvietenia je oproti predchádzajúcim modelom významne znížená spotreba elektrickej energie, Hmotnosť a hĺbka displeja. Optimálnu mieru jasu nastavuje programovateľný senzor okolitého osvetlenia.

Je exkluzívne vybavený NEC STV2 OPS slotom na integráciu najrôznejších slotových riešení založených na novom OPS štandarde. Displej je tak možné rozšíriť o celý rad modulov vrátane rozlične výkonných PC, HDSDI vstupov/výstupov, Media Playerov s technológiou Widia, HDBase interface a celého radu iných riešení. Vďaka tomu má navýšené možnosti v použití. Vo výbave ďalej nájdete širokú paletu rozhraní, vrátane DisplayPortu konektora, HDMI, DVI a s ovládaním prostredníctvom siete LAN. Z jeho ďalších predností možno menovať aj podporu DICOM na lekárske aplikácie či zábery v zdravotníctve (RTG snímky atď).

Parametre a špecifikácia

Trieda energetickej účinnosti
A+ Hotovo!
Ďalšie funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
16 h/deň Hotovo!
Typická spotreba
76 W Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie funkcie
Automatická regulácia jasu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
16 h/deň Hotovo!

Spotreba

Trieda energetickej účinnosti
A+ Hotovo!
Typická spotreba
76 W Hotovo!
Stand-by spotreba (pohotovostná)
0,5 W Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 46" NEC MultiSync V463 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 46" NEC MultiSync V463. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 46" NEC V463 MultiSync.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií