AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

46 "Samsung UE46D6530

Zobraziť katalóg
46 "Samsung UE46D6530
Televízor LED, uhlopriečka 116 cm, 3D obraz (vrátane konverzie z 2D na 3D), 16:9, 1920x1080, 400Hz, HD DVB-T/C/S2, 4x HDMI, 2x SCART, 3xUSB, LAN, WIFI, PVR
Kód:  WR356zz1 Produktové číslo:  UE46D6530WSXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

46 "Samsung UE46D6530

Ultratenký televízor, ktorý splní všetky očakávania aj tých najnáročnejších filmových fanúšikov.Na 46 "obrazovke s hrúbkou len 12 mm as prelomovým LED podsvietením, ktoré v porovnaní s klasickým podsvietením v podobe katódových trubíc znižuje spotrebu elektrickej energie až o 40%, poskytne plné HD rozlíšenie 1920 x 1080 filmového formátu 16:9.Obraz naplnený detaily umocní 400Hz technológia CMR (Clear Motion Rate), ktorá sa postará o to, aby bolo jeho podanie absolútne čisté a jemné aj dynamických scénach.Model spadá do najvyššej kategórie, a tak v jeho schopnostiach nesmie chýbať podpora 3D zobrazenie v takisto Full HD rozlíšení.Unikátnou funkciou je potom konverzia štandardného 2D video obsahu na 3D.Všetko samozrejme za použitia 3D aktívnych okuliarov, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Výbava, ktoré nič nechýba, začína trojicou digitálnych tunerov HD DVB-T/C/S2 slúžiace pre príjem televízneho vysielania zo všetkých dostupných zdrojov, teda pozemné, káblové a satelitné vysielanie, vo vyspelej kompresiu MPEG-4 a vysokom rozlíšení.Televízor je ďalej pripravený na pripojenie k internetu a vašej domácej sieti.To bude možné prostredníctvom LAN rozhrania alebo integrovaného Wi-Fi adaptéru, ktorý vám otvorí priestor do bezdrôtovej WLAN siete.So sieťovými možnosťami súvisí niekoľko praktických funkcií ukrytých priamo v televízore.Jedná sa napro funkciu Social TV v podobe jednej aplikácie slúžiace pre prístup k populárnym sociálnym sieťam Facebook a Twitter alebo ku komunikačnému nástroju Google Talk.Dokonca sú podporované aj videohovory cez známu aplikáciu Skype.Táto možnosť je však možná len pri dokúpenia kamery Samsung CY-STC1100.

Rozhranie televízora kraľuje štvorica HDMI vstupov verzie 1.4 signalizujúci podporu 3D a spätného zvukového kanála.Štandardom je potom sada 3 USB 2.0 portov slúžiaci na pripojenie mobilných dátových úložísk, na ktoré si budete môcť nahrávať sledované televízne relácie vrátane funkcie časového posunu živého vysielania Time Shift.K televízoru dostanete diaľkový ovládač, ale jeho ovládanie bude možné aj za pomoci vášho chytrého mobilného telefónu.Užívateľov, ktorí zatúžia po inštalácii televízora na stenu, poteší podpora pre VESA uchytenie.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti displeja:
Uhlopriečka obrazovky:46 "(116 cm)
Rozlíšenie:1920 x 1080 (Full HD)
Typ panelu:LCD Ultra Clear Black Panel
Podsvietenie:LED
Formát obrazu:16:9
Zobrazovacia frekvencia:400 Hz CMR (Clear Motion Rate)
Spracovanie obrazu:3D HyperReal Engine

Príjem TV signálu:
Analógový tuner
HD DVB-T tuner pre príjem digitálneho pozemného vysielania vo vysokom rozlíšení (MPEG-4)
HD DVB-C tuner pre príjem káblovej televízie vo vysokom rozlíšení (MPEG-4)
HD DVB-S2 tuner pre príjem satelitnej televízie vo vysokom rozlíšení (MPEG-4)

Video vstupy a výstupy:
4x HDMI 1.4 vstup
1x VGA PC vstup
1x komponentný vstup (Y/Pb/Pr)
1x kompozitný vstup (AV)
2x SCART

Zvukové vstupy a výstupy:
1x PC vstup (mini jack konektor)
1x výstup na slúchadlá
1x digitálny optický výstup

Ďalšia výbava:
3x USB 2.0
1x CI + slot
1x RJ-45 (LAN)
2x RF vstup

Ozvučenie:
Výkon reproduktorov 2x 10 W (RMS)
Dolby Digital Plus
SRS TheaterSound

Funkcia:
3D zobrazenie
SMART TV (zabudovaný Wi-Fi adaptér 802.11b/g/n)
Smart Hub
Webový prehliadač Search All
Skype (podpora pri použití kamery Samsung CY-STC1100)
Social TV (Facebook, Twitter, G-talk všetko v jednej aplikácii)
PVR Personal Video Recorder - nahrávanie na USB zariadenie + Time shift ready
Podpora smartphone ako diaľkového ovládača
Konverzia videa z 2D do 3D
EPG
PIP (obraz v obraze)
Teletext (1000 strán)
Mód zábava, herný mód
Časovač
BD Wise
AllShare (DLNA)
Anynet + (HDMI-CEC)
EÚ Eco známka
Eco svetelný senzor

Údaje o spotrebe:
Spotreba v Stand-by:0,1 W

Farebné prevedenie:
Platinovo čierne

Podstavec:
Otočný strieborný štvorcový
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
46" (116,84 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Šírka
106,8 cm Hotovo!
Výška
68,4 cm Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
46" (116,84 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
106,8 cm Hotovo!
Výška
68,4 cm Hotovo!
Hĺbka
27,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
16 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 46 "Samsung UE46D6530 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 46" Samsung UE46D6530. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 46" Samsung UE46D6530.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií