Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

47" Toshiba 47L7453DG

Zobraziť katalóg
47" Toshiba 47L7453DG
5 1 hodnotení
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 119 cm, AMR 1500Hz, FullHD 1920x1080, DVB-T2/T/C, 4x HDMI, MHL, D-Sub, Scart, CI +, WiFi, 2x USB nahrávanie/prehrávanie, HbbTV, 4x 3D pasívne okuliare, energ. trieda A +
Kód:  WB047f Produktové číslo:  47L7453DG Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

47" Toshiba 47L7453DG

Inteligentný 3D televízor Toshiba 47L7453DG s nadčasovým dizajnom a modernými technológiami je pripravený stať sa multimediálnym centrom každej domácnosti. Vysoko kvalitná obrazovka s uhlopriečkou 119 cm zaujme svojím špičkovým rozlíšením Full HD/1080p a podporou 3D zobrazenia s možnosťou konverzie dvojrozmerného obsahu. O dostatočný výkon sa stará rýchly dvojjadrový procesor s pokročilou technológiou CEVO. CEVO Picture zaisťuje ostrý obraz plný detailov, obnovuje bohatú paletu farieb a s pomocou systému podsvietenia Direct LED prináša až o 75 % vyšší jas oproti predošlým modelom. Plynulý prechod v rýchlych scénach umožňuje technológia AMR+ 1500. Nový čip CEVO Audio sa stará o krištáľovo čistý zvuk, ktorý vás vďaka systému DTS Premium Sound či Dolby Digital Plus doslova vtiahne do deja. Perfektný zvukový výstup s hlbokými basmi umocňujú stereo reproduktory s výkonom 2x 15 W. A nechýba ani možnosť pripojiť slúchadlá.

Pre príjem digitálnych televíznych programov je k dispozícii tuner pozemného vysielania DVB-T/T2 a káblový tuner DVB-C. Jednoduché nahrávanie relácií na externé disky je možné vďaka dvom USB slotom, ktoré samozrejme umožňujú aj prehrávanie uložených multimediálnych súborov. Na pripojenie ďalších zariadení je možné využiť štyri digitálne konektory HDMI, analógový SCART či konektor D-Sub (VGA). Prenos obrazu a zvuku vo vysokom rozlíšení z kompatibilného mobilného telefónu či tabletu a súčasne ich pohodlné dobíjanie zabezpečuje technológia MHL. Prostredníctvom integrovaného Wi-Fi modulu sa ľahko bezdrôtovo pripojíte do siete a s pomocou nainštalovaného webového prehliadača môžete ihneď začať surfovať po internete. Čaká na vás aj množstvo obľúbených aplikácií ako YouTube, Facebook či Skype a mnoho ďalších je pripravených na objavenie. Vďaka podpore hybridnej televízie HbbTV budete mať prístup k najnovším informáciám zo zákulisia jednotlivých televíznych staníc aj k ich širokému archívu. V balení nájdete aj štyri kusy pasívnych 3D okuliarov.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
47" (119,38 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
47" (119,38 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
107,1 cm Hotovo!
Výška
66,2 cm Hotovo!
Hĺbka
19 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
62,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 47" Toshiba 47L7453DG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 47" Toshiba 47L7453DG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 47 "Toshiba 47L7453DG.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií