Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

48 "JVC LT-48V750

Zobraziť katalóg
48 "JVC LT-48V750
5 1 hodnotení
Televízor SMART LED TV, uhlopriečka 122cm, 200Hz CMP, Full HD 1920x1080, DVB-T / C, 2x HDMI, 2x USB, WiFi, Miracast, DLNA, HbbTV, webový prehliadač, PVR Ready, Timeshift, energ. trieda A +
Kód:  WJV048h Produktové číslo:  JVCLT48V750 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

48 "JVC LT-48V750

Plne vybavenú chytrú televíziu s rozlíšením Full HD a nadštandardné uhlopriečkou si teraz môže zaobstarať naozaj každý. Základom modelov JVC je japonská technológia obrazu s ostrosťou pravého samurajského meča. Plne plynulému pohybu napomáha technológia spracovania videa Clear Motion Picture s frekvenciou 200 Hz. Problémom tak nebudú ani tie najdynamickejšie zábery z akčných filmov či sledovanie športových prenosov vo vysokom rozlíšení. Chytré funkcie zastupujú internetový prehliadač, webové aplikácie, hybridné širokopásmové vysielanie HbbTV, prehrávanie sieťového obsahu skrze DLNA a to všetko s pohodlím bezdrôtového pripojenia skrze WiFi. Ďalšou možnosťou, ako sa pripojiť k zdrojom vysokého rozlíšenia, je potom skrytá vo dvojici rozhranie HDMI a rovnakom počte portov USB.

Kľúčové vlastnosti

  • funkcie (SMART) v plne vybavenom televízore s nadštandardnou uhlopriečkou
  • Clear Motion Picture 200 Hz pre dokonalú ostrosť
  • špičková technológia panelu s jemným rastrom Full HD
  • DynaPix HD zaisťuje ešte lepšie farby a kontrast
  • elegantné spracovanie sa štíhlym dizajnom
  • systém Direct LED pre rovnomernejšie podsvietenie
  • servis u zákazníka a rozšírená záruka na 42 mesiacov po registrácii

Užite si chytré funkcie SMART

SMART televízory JVC otvárajú novú dimenziu zábavy. Vďaka vstavanému WiFi ľahko zapojíte svoj televízor do domácej siete a razom môžete nahliadnuť doslova do celého sveta. Internetový prehliadač rýchlo a prehledne zobrazí na televíznej obrazovke webovej stránky alebo obľúbené webové aplikácie ako je YouTube, Facebook alebo Twitter. Funkcia DLNA zase umožňuje jednoducho prepojiť televízor v domácej sieti s ďalšími prístrojmi podporujúce túto funkciu, napr. Mobilný telefón alebo tablet. Ľahko si tak na veľkej obrazovke prehráte videá alebo zobrazíte fotografie nasnímané pomocou prenosným zariadením. Rovnako pohodlne môžete zrkadliť obrazovku prenosného zariadenia na televízore vďaka funkcii MIRACAST.

Prednosti hybridné televízie

HbbTV, čiže hybridné televízne vysielanie. To je ďalší, veľmi cenená funkcie chytré televízie JVC. Prepája v sebe digitálne televízne vysielanie sa širokopásmovým internetom. Ponúka tak napr. Prístup do kompletného archívu Českej televízie v jej iVysílání. Ten dnes predstavuje už bezmála 10 rokov nepretržitého videa. Detskí diváci ocenia túto funkciu predovšetkým pre púšťanie relácií z archívu detské stanice ČT Déčko. Táto technológia ponúka prístup do archívu ČT úplne zadarmo bez nutnosti akejkoľvek registrácie.

Japonská precíznosť a elegantný dizajn

Televízory JVC sa pýši nielen kvalitnými zobrazovacími vlastnosťami, ale aj veľmi elegantným dizajnom, vďaka ktorému budú ozdobou každej obývacej izby. Moderný štíhle prevedenie s krížovým stojanom   zaujme už na prvý pohled. Zároveň však opticky neruší pri sledovaní televíznej obrazovky. Samozrejmosťou je tiež podpora pre pripevnenie na stenu pomocou držiakov štandardu VESA 400 × 400 mm.

Nadštandardné podpora pre majiteľov televízorov JVC

JVC má pre svojich zákazníkov pripravený prémiový balíček nadštandardných služieb. Ten pod názvom JVC PREMIUM SERVICE PACK ponúkne hneď niekoľko výhod, ktoré ocení každý majiteľ televízora. Na všetky svoje televízory poskytuje značka JVC predĺženú záruku v dĺžke 42 mesiacov. Stačí sa do 30 dní od zakúpenia zaregistrovať na webových stránkach www.jvc-tv.cz/guarantee-42/.

Majitelia televízorov JVC s uhlopriečkou obrazovky 40 '' a vyššie získavajú možnosť nadštandardného servisného zásahu priamo v pohodlí svojho domova. Pri prípadných problémoch s televízorom tak bude o ne postarané profesionálnym servisným teamom u nich doma. Pre všetkých zákazníkov je tiež zriadená telefonická infolinka. Tá funguje nielen pre nahlásenie prípadné závady, ale tiež vám tu ochotne poradia so zapojením a inštaláciou nového televízora alebo zodpovie akýkoľvek technický dotaz k televízorom JVC. Viac informácií o prémiovom balíku JVC PREMIUM SERVICE PACK.

Doplňujúce informácie:

Prehrávač médií (USB):
Video: AVI, MPG, MP4, MKV, MOV, TS, VOB, WMV, XviD
Obrázky: JPEG, BMP, PNG
Hudba: MP3, WMA, WAV

Ostatné funkcie:
USB PVR - nahrávanie TV vysielania / TimeShift - sledovanie programov s časovým posunom / EPG - sprievodca televíznymi programami / teletext / prehrávač médií (USB) / režim Eco Audio / časový spínač pre vypnutie / detská poistka / hotelový mód (USB clonning) / kompletná podpora češtiny a ďalších 26 európskych jazykov / Dolby Digital Plus (DD +) / priestorový zvuk / ekvalizér

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109,3 cm Hotovo!
Výška
68,1 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
13 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vlastním JVC a potřebují poradit jestli se dá přes internet sledovat Skylink Live TV

Dobry den, prosim Vas je na JVC TV, ked mi ho poslete na SK z CZ na ICO zaruka 42 mesiacov, ktora sa pise na JVC TV ? (Myslim po zaregistrovani na stranke)

Diskusia a poradňa k 48 "JVC LT-48V750
Príslušenstvo pre 48 "JVC LT-48V750 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" JVC LT-48V750. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 48 "JVC LT-48V750.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií